Toddler O'Zone UV Spring - Boy s

Varenummer 5298B-FS8
249.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Når solen skinner og vejret er dejligt, kan det være svært at holde de mindste i skyggen. Med denne UV dragt skal man ikke bekymre sig omkring solen, denne dragt kommer med U.P.F+ Beskyttelse.
Størrelseangivelsen er i år (1 = 1 år)

Detaljer:
- 170 g. stof
- U.P.F 50+ beskyttelse

O’Neill’s historie
O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsbrand i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2021S