Tnp Women's Insulated Anorak White/Grey

Varenummer FOA500001-105
1,169.00 kr 1,949.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
TNP Women's Insulated Anorak, tilbyder moderne styling og komfort, der holder dig ansvarlig, når koldt vejr truer. 2L FN Dry 10K laminat og O-Protect DWR-teknologi yder beskyttelse mod omgivelserne, mens twill mekanisk stretch giver et forbedret bevægelsesområde. Ventilationsåbninger til underarmene tilbyder direkte ventilation, og justerbare manchettapper og Lycra-armbånd hjælper med at afvise sne. Jakken er toppet af med lynlåslommer, en RFID-paslomme og Oakley-logoer med høj kontrast på ærmerne.

Detaljer:
- 2L FN Dry 10K laminat og O-Protect DWR
- Isolering (80 g)
- 100% nylon
- 4-vejs mekanisk strækning
- Trepunkts hættejusteringssystem
- YKK vandtæt lynlås
- RFID-paslomme
- Justerbare manchetter
- Lycra håndled
- Pulver snefang
- Performance fit

Oakley’s historie
Oakley er et af de mest anerkendte brilleproducenter indenfor rigtig mange sportsgrene. De har specificeret sig indenfor briller og glas og fokusere udelukkende på, at optimere og nytænke brilledesign. En af deres mest populære opfindelser er Prizm linsen, der gør det meget lettere af se de forskelle konjekturer i sneen. Hvis du køber et par Oakley briller bliver du med garanti glad for dem!

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Oakley
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Dame