Tnp Shell Bib Skibukser - Black/Green

Varenummer FOA400939-063
1,396.00 DKK 2,149.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
TNP Shell Bib tager inspiration fra den ikoniske Thermonuclear Protection-linje med sine lyse farver, dristige designs og historiske Oakley-logoer, og tager dig fra snowboarding til skiløb med stil og komfort. Disse bukser byder på integrerede seler med indvendige greb og en tovejs centerlynlås, der giver en fremragende funktionalitet, mens indvendige låråbninger giver afkøling efter behov. FN Dry 10K laminering og O-Protect DWR-teknologi modstår fugt, samtidig med, at den giver åndbarhed, mens ankel-snefang med lynlås giver ekstra beskyttelse mod sneen.

Detaljer:
- 2L FN Dry 10K laminat og O-Protect DWR
- 100% polyester
- Mekanisk stretch i Oxford
- Indvendigt greb
- Tovejs center-lynlås
- Udsat vandtæt lynlås på venstre ben
- Indvendig lårventilation
- Slidstærkt sparkpanel
- Indvendig boot-gamacher
- Ankelkile med lynlås.
- Performance fit

Oakley’s historie
Oakley er et af de mest anerkendte brilleproducenter indenfor rigtig mange sportsgrene. De har specificeret sig indenfor briller og glas og fokusere udelukkende på, at optimere og nytænke brilledesign. En af deres mest populære opfindelser er Prizm linsen, der gør det meget lettere af se de forskelle konjekturer i sneen. Hvis du køber et par Oakley briller bliver du med garanti glad for dem!

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Oakley
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Herre
  • Buksetype: Smækbuks (bib)
  • Fit: Relaxed fit
  • Isolering: Ikke foret
  • Vandsøjletryk: 10.000mm