Tnp Insulated Anorak Blackout

Varenummer FOA400930-02E
1,169.00 kr 1,949.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Denne jakke sikrer dig en moderne stil takket være det fede design. Jakken har en TNP-foret skal med FN Dry™ 10K belægning og en holdbar O-Protect vandafvisende behandling, der sikrer maksimal åndbarhed og varme. Derudover kan du sige goddag til en trepunkts hættejustering, Lycra håndledsbeskyttere og snefang, der giver yderligere beskyttelse. Mesh under armene sørger for ventilation efter behov, mens de mange lommer med vandtætte YKK-lynlåse, giver det sidste fuldendte look.

Detaljer:
- FN Dry™ 10K Laminate og O-Protect DWR
- 4-Way strækbarhed
- Justerbart talje-bånd
- YKK vandtætte lynlåse
- Ventilation
- Indvendig snefang ved støvler
- Performance fit
- 100% Polyester
- Performance fit

Oakley’s historie
Oakley er et af de mest anerkendte brilleproducenter indenfor rigtig mange sportsgrene. De har specificeret sig indenfor briller og glas og fokusere udelukkende på, at optimere og nytænke brilledesign. En af deres mest populære opfindelser er Prizm linsen, der gør det meget lettere af se de forskelle konjekturer i sneen. Hvis du køber et par Oakley briller bliver du med garanti glad for dem!

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Oakley
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Herre