Tnp Cassia One Piece Black/Mint

Varenummer FOA500025-9BM
1,469.00 kr 2,449.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Hvis du vil skille dig ud på bjerget, så skal du have fat i denne one-piece fra Oakley. Med det fede design og lyse farver fra Thermonuclear Protection-linjen kombineret med højtydende funktioner bliver TNP One Piece et oplagt valg i alle vintersportsgrene lige fra snowboarding til skiløb. 2L FN DRY 10K stoflaminering og O-Protect DWR-belægning giver en åndbar beskyttelse mod omgivelserne, mens 3M Thinsulate-isolering giver enestående varme omkring kroppen. Ventilationsåbninger med lynlås giver ventilation, når du har brug for det. Et tre-punkts hættejusteringssystem hjælper med at tilpasse hætten omkring din hjelm for at holde dit hoved dækket efter behov.

Detaljer:
- 2L FN Dry 10K laminat og O-Protect DWR
- 3M Thinsulate ™ -isolering (80 g)
- 100% polyester
- 4-vejs mekanisk strækning
- Trepunkts hættejusteringssystem
- Vandtætte lynlåse
- RFID-paslomme
- Justerbare manchetter
- Indvendig snefang ved ankler
- Roll-up ankelkile
- Performance fit

Oakley’s historie
Oakley er et af de mest anerkendte brilleproducenter indenfor rigtig mange sportsgrene. De har specificeret sig indenfor briller og glas og fokusere udelukkende på, at optimere og nytænke brilledesign. En af deres mest populære opfindelser er Prizm linsen, der gør det meget lettere af se de forskelle konjekturer i sneen. Hvis du køber et par Oakley briller bliver du med garanti glad for dem!

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Oakley
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Dame