Tnp Bzi Jacket Black/White

Varenummer FOA400932-022
1,289.00 kr 2,149.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Bekæmp alt hvad vinteren kaster på dig med den funktionsrige TNP BZI-jakke, der inkluderer innovativt 2L FN tørt 10K-materiale med O Protect DWR-belægning, der hjælper med at forhindre let regn og sne i at komme ind, mens du beholder den høje åndbarhed. Denne jakke tager inspiration fra den ikoniske Thermonuclear Protection-linje med sine lyse farver, dristige mønstre sammen med historiske Oakley-logoer og er ideel til dem, der finder sine egne veje. Biozone-isoleringssystemet giver ekstra varmeopbevaring til nøgleområder, mens cinch-systemet, Lycra og justerbare Velcro-manchetter hjælper med at beskytte mod kulde og vand. Jakken er toppet af med en indvendig medie- og beskyttelseslomme, aftageligt snefang og YKK-lynlåslommer for at sikre dine vigtigste ting.

Detaljer:
- 3L FN Dry ™ 20K laminat og O-Protect DWR
- Mekanisk strækning
- 100% polyester
- Trepunkts hættejusteringssystem
- Udsat vandtæt lynlås
- Indre medier og beskyttelseslomme
- RFID-paslomme
- Justerbare manchetter
- Aftageligt snefang
- Synkroniseringssystem
- Reflekterende logo
- Performance fit

Oakley’s historie
Oakley er et af de mest anerkendte brilleproducenter indenfor rigtig mange sportsgrene. De har specificeret sig indenfor briller og glas og fokusere udelukkende på, at optimere og nytænke brilledesign. En af deres mest populære opfindelser er Prizm linsen, der gør det meget lettere af se de forskelle konjekturer i sneen. Hvis du køber et par Oakley briller bliver du med garanti glad for dem!

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Oakley
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Herre
  • Discount BundleName: FOA400932-022