Thrust Kite Foil Complete - Abracadabra 2019

Varenummer FK-9002
3,089.00 DKK 10,299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Foilen Abracadabra fra Naish er den helt perfekte foil til dig der har brug for at transportere udstyret. Abracadabra kan foldes sammen vha. kun en skrue, hvilket gør den meget belejlig for mange vandsportselskere. Foilen er tilgivende og brugervenlig , hvilket betyder at den er perfekt til cruising, som både er attraktivt for begyndere og øvede.

Detaljer:
- Front Wing 50% lettere end sidste års model
- Monocoque Ultra Robust Back Wing Construction
- Heavy-duty Fuselage
- Abracadabra Plate Connection
- Stealth Stripes

Inkluderet:
- Front Wing KS 2
- Back Wing KS 2
- Mast 90cm/Aluminium
- Fuselage KS/Surf
- Foil samlings kit
- Abracadabra Plate
- Abracadabra Plate Screw Set
- Foil Cover

Naish’s historie
Historien bag Naish hænger selvfølgelig sammen med den verdenskendte Robby Naish, som var en af de første rigtige vandsportsudøvere i historien. Han startede med at få verdens øjne åbnet op overfor Windsurfing og derefter Kitesurfing, senere SUP. Derefter startede han sejlmærket(Naish Sails), som siden har ekspanderet til mange former for vandsport. Robby Naish har efter hans store succes med firmaet sagt, at det eneste han vil lave resten af hans liv, er at surfe, indtil hans krop ikke kan mere, selvfølgelig. Robby Naish benytter selvfølgelig udstyr fra hans eget mærke når han selv surfer, hvilket fortæller os, at der er en stor kvalitet bag produkterne.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Naish
  • Årgang: 2019
  • Foil Type: Kite foil