The Smoke Snowboard 2023/24

Varenummer N.23.SNM.SMO.XX
3,759.00 DKK 4,699.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
The Smoke er Nideckers mellemlange tilføjelse til Snow surf. Tilgængelig fra 154 til 162 er det et livligt og flydende carvende board, der præstere i en bred række af forskellige forhold. Åbne bowls, tekniske stier og piste runder - der er intet hjørne af bjerget, dette board ikke kan. Baseret på en Light Core lavet af poppel og paulownia træ, er der tilføjet en race-grade N-9000 base glaseret med den eksklusive Nidactice-konstruktion, der giver hurtige kantskift og en nødagtig fornemmelse af boardet.

Der er nok tail til at give kontrol helt til slutningen af hvert sving, men den kraftige tilbagesætning af bindingernes placering, holder det meste af volumen i nose, for at maximere flydeevnen over puddersneen og aflaste benene. Sammen med Surfy Camrock-profilen, der anvender camber under fødderne og rocker hen for frontbindingen, er Smoke dygtig til at skære pudderbanker eller bare starte en massiv John John carve til et home-run. Leveret i en limited edition boardsok.

Dette board er et perfekt pudder og pisteboard til den øvet snowboarder. Den giver nogle vilde carving sving og et stift kantgreb som holder kursen.

Spefikationer:
- SHAPE: Directional
- PROFIL: Surfy Camrock
- FLEX: 10/10
- KERNE: N-9000, Light Core

Længde Bredde Binding Størrelse
154 254mm M/L

 

Specifikationer

  • Brand: Nidecker
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Camber, Directional Camber, Rocker
  • Terræn: Offpiste, Piste