The Gun Snowboard 2023/24

Varenummer N.23.SNM.GUN.XX
4,699.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Som enhver surfer kan for tælle dig, når målet er at tegne hurtige linjer ned ad tunge forhold, rækker du ud efter et Gun. Nideckers bud på den klassiske Big Wave form er en 174cm maskine med directional hastighed, bygget op omkring en letvægts poppel/paulownia kerne og den hurtigste base i Nideckers linje. Den enorme nose og udstrakte sidecut er lavet til at lægge soul-sving i backcountry, dominere slalom events og blæse ned at stierne.

Stabilitet er centralt for Gun’s design, med en kombination af biax og triax glasfiber, der giver en balanceret stivhed og Absorbnid™ toplag, der dæmper vibrationer selv ved det vildeste hastigheder. For et så langt board er det nemt at styre, takket være den afslappet Surfy Camrock profil og den unikke Nidactive Konstruktion, som giver mulighed for at anvende mere præcis kraft i kanterne. Et go-to valg fra den legendarisk bombedropper - Mike Basich.

Dette board er perfekt i puddersne forhold, off-pisten og på pisten. Det stive og directional design gør den perfekt at køre hurtigt på, mens den store nose, giver en fantastisk løft i offpisten, så man naturligt bliver løftet over sneen. Profilen og flexet er aggressivt og anbefales derfor til øvet snowboardere.

Spefikationer:
- SHAPE: Directional
- PROFIL: Surfy Camrock
- FLEX: 9/10
- KERNE: N-9000, Light core

Længde Bredde Binding Størrelse
174 257mm -

 

Specifikationer

  • Brand: Nidecker
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Camber, Directional Camber, Rocker
  • Terræn: Allmountain, Offpiste, Piste