THE CURV GT 105 VAC GW GREY/GREY

Varenummer U15122
3,439.00 DKK 4,299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Den lette skal på The Curv GT 105 tilbyder valgfri VACUUM-støbning for forbedret ydeevne gennem en sikker, stabil pasform. Støvlens justerbare fremadrettede hældning kan indstilles til hurtige, dygtige skiløbere. Termoformbare IFZ Performance liner, som findes på højere modeller, med Primaloft®-isolering, giver en varm, fuldstændig tilpasselig pasform. Små, individuelle pasforme kan fastgøres med velcro til foringen for at justere pasformen efter behov. Muligheden for VACUUM fitting fuldender den tilpassede pakke.

Skistøvlen forsøger at være skiløbernes bedste ven takket være de standardmonterede GripWalk®-såler. Disse gummiteksturerede såler muliggør et behageligt skridt og sikrer ultimativt greb på tværs af alle typer terræn, du støder på i løbet af en dag på skisportsstedet.

Letvægtsskal
Det proprietære Fischer VACUUM-materiale, der bruges i disse skaller, leverer en imponerende skipræstation og reducerer vægten betydeligt, hvilket giver en fornøjelig skidag. Dette skalmateriale har en forudsigelig, støttende flex, der ikke varierer meget med temperaturen, så du kan stå på ski uden problemer. VACUUM-skaller er også utroligt tilpasselige og giver dig og din bootfitter mulighed for at finde den perfekte pasform.
 

Specifikationer

  • Brand: Fischer
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Dame
  • Skistøvle Flex: Flex 105