Tech Bike Skisokker 2.0 - Black/Grey

Varenummer 100206-1056-063
119.00 DKK 199.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Det er de små ting, der gør en forskel. Disse ultratynde sokker er konstrueret til høj intensitet, mens de samtidig bibeholder komforten. Sokkerne er lavet til venstre og højre, så de passer perfekt.

Detaljer:
- Merino uld
- Arch support
- Non-slip overflade

Teknikken bag Mons Royale
Mons Royale er en af de førende brands, til at anvende merinould i deres produkter. Men hvad gør merinoulden for din oplevelse, ude i det fri, spørger du sikkert?

Merinoulden stammer fra bjerggeder, der har levet i kolde- og vindblæste forhold i de New Zealandske bjerge, hele deres liv. Disse omgivelser har sørget for at uldens struktur er sammenpresset på en helt unik måde. Dette sikrer dig et produkt, der ikke kommer til at lugte af sved, holder på varmen, er sved transporterende og åndbart, samt er et blødt materiale. Merinoulden giver dig alle de kvaliteter, som du kunne ønske dig.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Mons Royale
  • Årgang: 2021
  • Køn: Herre