Tds Inf Gore-Tex Jacket Blue

Varenummer G0452100-BLU
3,499.00 kr 4,999.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information

TDS INF GORE-TEX er den tørreste, varmeste og mest tekniske jakke i Volcoms line-up. Dens tilpasningsdygtige beskyttelse holder elementerne i skak. Jakken har en GORE-TEX 3-lags skal, der beskytter dig ultimativt, men bevare lethed, og sikrer ubestridelig vandtætning. Et fugtabsorberende C-strik backer, udnytter kraften i din kropsvarme med det revolutionerende TDS(Thermal Defense System).

Denne Infrarødt behandlede jakke med en super let RDS dun er strategisk opbygget for at skrue temperaturen op lige der, hvor du har brug for det, mens den åndbare skal og ventilation frigiver varme, når du ikke gør det. Fuldt tapede syninger med en ZipTech jakke-til-bukser, der danner en barriere mod pulver, slud og sne. Den er fyldt med Volcoms top-of-the-line-funktioner, der får dig igennem alt, lige fra at flyve over parken til de mest krævende stigninger.

Detaljer:

- Vandtæthed: GORE-TEX garanteret at holde dig tør
- GORE-TEX 3-lags C-KNIT®
- Drop Tail Fit
- V-Science TDS® INFRARØDT 3-lags foringssystem
- 80/20 RDS Duck Down
- Fuldt tapede syninger
- Jacket to Pant kompatibel
- Face Tech
- Recco Advanced Rescue Technology
- YKK AquaGuard vandafvisende lynlås
- Meshforede lynlåseåbninger
- Justerbart snefang
- V-Science 2-vejs manchetsystem med isolerede Lycra-håndtasker
- Varme: 11/11 på Volcoms skala
- Tørhed: 11/11 på Volcoms skala

Volcom’s historie

Volcoms historie begynder i 1991, da brandet bliver født i Californien, USA. Volcom er drevet af deres vilje til hele tiden at optimere produkterne, hvilket også forklarer deres kerneværdier: at de selv bruger deres produkter, at de er drævet af deres produkter, at produkterne har en lang levetid og at produktionen skal være bæredygtig. Alle disse faktorer spiller sammen for at skabe de bedste kvalitetsprodukter.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!

Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Volcom
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Herre