Tc Ice Pullover Bzi Jacket Grey Mountains

Varenummer FOA400888-9GY
1,679.00 kr 2,799.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
TC Ice Pullover BZI Jaken er udviklet gennem et designsamarbejde med Oakley pro rider Stale Sandbech og giver et design med inspirerede camo-print detaljer og et reflekterende kranie-logo. Den vandtætte 2L FN Dry 20k stofteknologi sammen med O-Protect DWR-belægning giver overlegen beskyttelse i ethvert vintermiljø. BioZone-foringssystemet sætter fugtighedsstyring i fokus, mens Primaloft-isoleringen giver let varme. Et aftageligt snefang og justerbare manchetter over Lycra-armbåndsbeskyttere holder dig beskyttet mod elementerne uanset vejret. Lommer til pas, beskyttelsesbriller og din teknologi fuldender denne jakke og gør den til din go-to makker, uanset tid og sted.

Jakken passer perfekt sammen med Tc Stretchy Softshell Pant!

Detaljer:
- 2L FN Dry™ 20K Laminate and O-Protect DWR
- BioZone™ Insulated med PrimaLoft™ (60g)
- 100% Polyester
- 4-Way strækbarhed
- Justerbar hætte
- Lomme til telefon og ekstra linse
- Justerbare håndled
- Lycra wrist gaiters
- Snefang
- Performance fit

Oakley’s historie
Oakley er et af de mest anerkendte brilleproducenter indenfor rigtig mange sportsgrene. De har specificeret sig indenfor briller og glas og fokusere udelukkende på, at optimere og nytænke brilledesign. En af deres mest populære opfindelser er Prizm linsen, der gør det meget lettere af se de forskelle konjekturer i sneen. Hvis du køber et par Oakley briller bliver du med garanti glad for dem!

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Oakley
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Herre