Tc Gunn Shell Jacket Gold Yellow

Varenummer FOA400875-5GG
1,999.00 kr 3,349.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
TC Gunn Shell Jakken er udviklet gennem et designsamarbejde med Oakley pro rider Stale Sandbech og er designet til de mest krævende forhold. For at holde dig komfortabel tillader FN Dry 20K-materialet varme og sved at undslippe kroppen og der er tilføjet ventilationsåbninger med lynlås for ekstra ventilation, når du har brug for det. For at holde dig varm og tør hele dagen byder jakken på en O-Protect DWR-belægning, en vandtæt lynlås kombineret med et cinch-system, et aftageligt snefang og justerbare manchetter over Lycra håndledsbeskyttere. Med et trepunkts hættejusteringssystem, bliver det let at tilpasse din hætte og med lommer til RFID-pas, beskyttelsesbriller og medier bliver det super nemt at holde styr på alle de fornødenheder du bringer til bjerget.

Detaljer:
- 3L FN Dry ™ 20K laminat og O-Protect DWR, 100% nylon ripstop
- Mekanisk strækning
- Trepunkts hættejusteringssystem
- Udsat vandtæt lynlås
- Indre medier og beskyttelseslomme
- RFID-paslomme
- Justerbare manchetter
- Aftageligt snefang
- Synkroniseringssystem
- Reflekterende logo
- Performance fit

Oakley’s historie
Oakley er et af de mest anerkendte brilleproducenter indenfor rigtig mange sportsgrene. De har specificeret sig indenfor briller og glas og fokusere udelukkende på, at optimere og nytænke brilledesign. En af deres mest populære opfindelser er Prizm linsen, der gør det meget lettere af se de forskelle konjekturer i sneen. Hvis du køber et par Oakley briller bliver du med garanti glad for dem!

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Oakley
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Herre