Tanya Dame Skijakke - Burgundy

Varenummer WVT190-A
1,199.00 DKK 2,399.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information

Tanya Jakken giver komfort under enhver session. Den inkluderer den helt nye bio-sourcede hårde skal, der er fremstillet af genbrugt sukkerrørsaffald, der herefter omdannes til biobaseret polyester. Tanya jakken har også den bæredygtige genanvendelige DRYPLAY 20K/15K PFC-fri membran for maksimal vandtæt åndbarhed, der spiller super godt sammen med Teflon EcoElite, der også byder på holdbar vandafvisende behandling. Body mapping-konstruktionen indeholder Pictures Thermal Dry System, der fjerner sved, når du har mest brug for det, og en Coremax-foring eliminerer de kolde steder på overkroppen. Fuldt tapede syninger, ærmer og vandtætte lynlåse holder fugten ude og for forbedret beskyttelse og pasform er hætte, ærmer og snefang, alle justerbare. Den slanke lige pasform kombinerer teknisk ydeevne med et flot feminint look.

Detaljer:

- Bio-behandlet skal
- DRYPLAY 20K/15K
- Teflon Ecolite PFC Free
- Tapede syninger
- YKK lynkåse
- Snefang

Picture’s Historie

Picture blev skabt i 2008 af tre barndomsvenner. De havde alle tre lagt det meste af deres liv og fremtid ud foran dem gennem familievirksomheder som de skulle overtage - men de drømte om noget andet. Deres passion for skate- og snowboarding var for stærk til at de kunne lade den ligge i fortiden, så de startede Picture. I dag er Picture et stort anerkendt mærke, der er udbredt i det meste af verden. Som en af mange prøver Picture at implementere den grønne dagsorden i virksomheden, hvor de gerne vil gøre foretagendet så bæredygtigt som muligt.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!

Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Picture
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Dame
  • Jakketype: Skijakker
  • Jakke lukning: Jakke
  • Fit: Relaxed fit
  • Isolering: Foret
  • Vandsøjletryk: 20.000mm