Sylvia Boyleg Dame Skiundertøj - Mint Edge

Varenummer 100043-1016-171
209.00 DKK 299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Dette skiundertøj er lavet i den lækreste Mons Royale kvalitet, der aldrig skuffer. Undertøjet er lavet med tanke på design, vægt og komfort, hvilket skaber et super godt resultat og udseende. Er du ude efter det bedste af det bedste? Så læg dette i din kurv!

Teknikken bag Mons Royale
Mons Royale er en af de førende brands, til at anvende merinould i deres produkter. Men hvad gør merinoulden for din oplevelse, ude i det fri, spørger du sikkert?

Merinoulden stammer fra bjerggeder, der har levet i kolde- og vindblæste forhold i de New Zealandske bjerge, hele deres liv. Disse omgivelser har sørget for at uldens struktur er sammenpresset på en helt unik måde. Dette sikrer dig et produkt, der ikke kommer til at lugte af sved, holder på varmen, er sved transporterende og åndbart, samt er et blødt materiale. Merinoulden giver dig alle de kvaliteter, som du kunne ønske dig.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH)
 

Specifikationer

  • Brand: Mons Royale
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Dame
  • Fit: Slimfit
  • Materiale: Uld