Switcher MIPS Skihjelm - Dirt Black

Varenummer 840053-DTBLK
1,599.00 DKK 1,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Er du på udkig efter en ny hjelm, så tjek Sweet Protections Switcher MIPS hjelm ud. Denne skihjelm indeholder innovative- og funktionelle teknologier, der ikke går på kompromis med noget.

Kender du ikke Switcher skihjelmen, er der store chancer for, at du har set den på bjerget uden at tænke over det. Det tidløse design kombineret med blottet carbon i toppen af hjelmen gør den super stilren og går aldrig af mode. Har man først fået øjnene op for denne hjelm, er den svær at komme udenom. Og dens holdbarhed og kvalitet gør den brugbar mange år frem.

Den unikke konstruktion er designet på en sådan måde, at forskellige dele af hjelmen er bygget til forskellige typer slag og fald. Det betyder f.eks. at hjelmen er ekstra forstærket ved for- og baghoved, for at dæmpe slag, der hyppigst forekommer her. Impact Shield teknologien sikrer, at slag og stød fordeles ud over et større område på hovedet, så den store kraft ikke får fatale konsekvenser på små områder. Denne model indeholder også MIPS, en teknologi, der reducerer rotationskraften i hjernen, hvis du skulle komme ud for store styrt.

Hvis One Open Sky kan råde dig til en ting er det ikke at gå på kompromis med hjelmen. Sikkerhed er det vigtigste.

Detaljer:
- MIPS
- En af de mest avancerede All-Mountain hjelme på markedet
- Justerbar størrelse
- Direkte ventilation
- Coolmax Liner
- Fit pads
- Pose til hjelmen
- Impact Shield
- Audio ready system

Sweet Protection’s historie
Sweet Protection blev dannet i Sverige af en gruppe unge drenge, der manglede det rette sikkerhedsudstyr for at flytte deres skateboardniveau. Derfor gik de i gang med at planlægge og skitsere, hvordan det bedste udstyr skulle se ud, hvis det skulle passe til lige præcis deres behov. Stilrent og sikkert blev hovedtemaerne og det er hvad drengene har arbejdet ud fra de sidste tre årtier. De har (som du nok har regnet ud) ekspanderet deres produkter til mange andre sportsgrene og ligger den dag i dag i toppen indenfor alle sammen.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Sweet Protection
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Dame, Herre