Trooper II MIPS Helmet Olive Drab

Varenummer 840049-OEDRB
1609.00 kr 2299.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Denne Trooper MIPS hjelm er produceret med Sweet Protections bedste teknologier, for at give dig et top kvalitetsprodukt. Dette resultere i en fremragende komfort, samt ekstraordinære features.

Kender du ikke Trooper skihjelmen, er der med garanti store chancer for, at du har set den på bjerget. Det tidsløse design kombineret med blottet carbon i toppen af hjelmen er meget stilrent og går aldrig af mode. Har man først fået øjnene op for denne hjelm, er den svær at komme udenom.

Dens unikke konstruktion går på ud, at forskellige dele af hjelmen er bygget til forskellige typer slag. Derudover er hjelmen ekstra forstærket ved for og baghoved, for at dæmpe slaget. Siden af hjelmen har indbygget ”Impact Shield”, der fordeler slaget ud over et større område.

2 åbninger i fronten med trinløs åbning/lukning, sørger for den mest optimale temperatur inde i hjelmen. Her trækkes frisk luft ind, mens fugtigt luft trækkes ud bagved.

Denne model indeholder MIPS, en teknologi, der reducerer rotationskraften i hjernen.

Hjelmen kommer med Sweet Protections helt nye halsrem, hvor låsen er magnetisk! Du kan nu tage hjelmen af og på, når som helst, hvor som helst, mens justering af hjelmen er blevet væsentligt nemmere – du kan altså justere hjelmen, selvom du er i vanskelige situationer, hvor du muligvis har handsker eller vanter på.

Detaljer:

- MIPS
- En af mest avancerede freeride hjelme på markedet
- Justerbar størrelse
- Direkte ventilation
- Coolmax Liner
- Fit pads
- Pose til hjelmen
- CE EN 1077
- CLass B / ASTM 2040
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020W
  • : SWEET SKIHJELME
  • Brand: Sweet Protection
  • Køn: Herre