Back Protector Vest True Black

Varenummer 835000-TEBLK
899.00 DKK 1,199.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Uanset om du slå store sving på pisten eller udforsker backcountryen, giver Back Protector Vest behagelig all-mountain beskyttelse. Back Protector Vesten er behagelig og let, men tilbyder toppen af poppen indenfor beskyttelse. Det egentlige rygbeskyttelsesmateriale er visco elastisk skum fra SAS-TEC - blødt og behageligt, men med imponerende stødabsorberende egenskaber der kan tinge mange slag og knubs. Beskyttelsespuden er 13 mm tynd og vesten har en bredt linning til personlig pasform.

Detaljer:
- SAS-TEC: højkvalitets visco elastisk skum med imponerende stødabsorberende egenskaber
- 13mm

Sweet Protection’s historie
Sweet Protection blev dannet i Sverige af en gruppe unge drenge, der manglede det rette sikkerhedsudstyr for at flytte deres skateboardniveau. Derfor gik de i gang med at planlægge og skitsere, hvordan det bedste udstyr skulle se ud, hvis det skulle passe til lige præcis deres behov. Stilrent og sikkert blev hovedtemaerne og det er hvad drengene har arbejdet ud fra de sidste tre årtier. De har (som du nok har regnet ud) ekspanderet deres produkter til mange andre sportsgrene og ligger den dag i dag i toppen indenfor alle sammen.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Sweet Protection
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Herre