Swath Step On Snowboard Støvler - Black

Varenummer 21428101002
3,299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Som alle andre Burton produkter er Swath-støvlen lavet i høj kvalitet, som helt sikker ikke vil svigt dig. Hvis du er vil med et medium-flex i støvlen og komfort, bør du træde i Swath støvlen. Ved hjælp af det smarte spændingssystem, kan du justere graden af spænding. Og gennem Sleeping Bag teknologien er du forsikret om, at varmen holdes lige under foden og med såler, der består af ReBounce teknologien holdes støvlen blød uanset vejret. Yderligere bliver du en del af Burton Step On systemet, som er simpelt, sikkert og trygt. Step On er et nyt koncept, der giver hidtil uset komfort og performance. Med et klik er du i bindingen - klar til hele bjerget. Step On and go! Systemet er lavet i de bedste materialer og er kompatibelt med alle Burton snowboards.

Detaljer:
LACING: Speed Zone™ Lacing System
FLEX/RESPONSE: Articulating Cuff, GripLITE Backstay, 1:1 Medium Flex PowerUP Tongue
COMFORT: Total Comfort Construction
LINER: Imprint™ 3 Liner
CUSHIONING: ReBounce Cushioning
OUTSOLE: DynoBITE EST® OutsoleBurton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stablen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne som fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2023-24
  • Køn: Herre