Superwing Wing-Surfers 2021

Varenummer SUPERWING-C2
2,699.00 DKK 5,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Intro
SuperWing giver dig maksimal power i forhold til størrelsen hvilket gør den utrolig populær. Selve wing’en er designet med fokus på stabilitet og power hvilket sikres af en unik buet form på selve wing’en samt en stærk ramme som sikrer god respons og kraft. Dette er essentielt for at give wingen gode egenskaber på vandet både som nybegynder og ekspert. SuperWing er designet af Damian Girardin som er en meget respekteret designer af kites og sidenhen også af wings. Han har lavet hundredvis af prototyper og har på den måde opbygget den erfaring som skal til for at ramme plet i første forsøg med SuperWing.

Detaljer:
- Twin Windows: Vinduer i wingen er så du kan orientere dig på vandet. De er lavet i et let, holdbart og vejrsikret materiale som minder utrolig meget om det resterende canopy i både vægt og stræk. Det betyder vinduerne ikke sænker din performance på vandet.
- Wide and stiff handles: Store håndtag dækket af neopren gør det super let at flytte hænderne så du har den helt rigtige position i forhold til kraften.
- Double one pump hose: Sikrer at du hurtigt får luften ud af din wing. Desuden sørger det for at blæren i den strut ikke bevæger sig så den altid er klar når du skal på vandet.
- LE Construction : Forstærkning på leading edge sikrer ekstra holdbarhed.
- Stiff leading edge: Der er lagt ekstra focus på at gøre leading edge på SuperWing stiv. Det sikrer et mere direkte og effektivt feel med wing’en.
- Canopy built under tension: Selve duggen er bygget produceret under pres så det ikke giver sig når du er på vandet. Det giver stabilitet og en direkte fornemmelse af hvad wing’en gør.
- Bowed out leading edge curvature: Selve buen på wing’en er fladere end på andre for at give et større areal og dermed større effektivitet. På same tid er den buede udformning med til at sikre god stabilitet i den wing.
- Convex center strut: Formen på center-strut giver både surferen en bedre position men sikrer også at den bliver langt stivere. Trækket som kommer fra dine hænder, bliver på denne måde lagt med en anden vinkel som gør hele wingen mere stiv og kraftfuld.
- Vertical tension seams: Der er syninger på tværs af selve wing’en som sikrer at megen af den kraft som er i duggen kan gå i syningen. Det er sikrer at wing’en holder formen selv under hård belastning.
- Neoprene patches: Klassisk neopren beskyttelse så du ikke får skader på hænderne

Er dette den rigtige wing for dig?
Leder du efter en Wing som er udviklet af en af de absolutte eksperter på området som selv står 100% bag det produkt han har skabt så skal du vælge SuperWing. Den egner sig både til nybegyndere men også til erfarne wingere med masser af power i en meget forudsigelig og direkte stil.

Reedin Kites
Reedin Kites er ejet og udviklet af to af sportens mest fremtrædende profiler: Prorider Kevin Langeree (der har vundet flere titler og konkurrencer, bla. King of The Air tre år I træk fra 2017 til 2019) og Damien Girardin (tidligere designer for Naish kites og anerkendt som en af de bedste kite- og wing-designere/ingeniører i verden).
Her er hvad de selv siger om SuperWing kiten:
Damien Girardin: I have been designing day one of the sport, I have made over 150 designs to get to the point we are now, which means that the SuperWing is a very mature product already. The SuperWing will amaze you with it’s power per sq meter, it’s direct power delivery will make pumping extremely efficient and more importantly will make your first session so much easier that than less efficient wings. For the same reason, when you’ll get better at winging, you’ll also be impressed with it’s capacity to jump. Downwinds and waveriding are also amazing on the SuperWing because the wing has very little flutter when hold neutral and thanks to it’s arc is very stable so you can easily hold it from the Front Leading Edge handle and it will simply stay there letting you focus on your riding. Finally, when you’ll want to go back upwind you’ll be impressed to see how easily you’ll be flying back upwind.

One Open Sky står klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige Wing
Er du i tvivl om hvilken Wing der passer til dit niveau eller de forhold du sejler i, står vi hos One Open Sky altid klar med råd og vejledning til lige netop dit behov. Vi har mange års erfaring og står 100% inde for de produkter vi sælger, som alle er testet af både personale og teamriders.
Har du brug for hjælp til at sammensætte en pakke med wing, board og foil står vi selvfølgelig altid klar med kompetent vejledning og en skarp pris.


 

Specifikationer

  • Brand: Reedin
  • Årgang: 2021