SuperWave

Varenummer RD24019
9,399.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Det nye SuperWave kiteboard er lavet til at erobre, mestre og tæmme bølgerne. Boardet kan surfes både med og uden straps og tilbyder enestående manøvredygtighed.

Boardets rocker og rail drager inspiration fra nogen af de bedste surfboards på markedet, med et fokus på performance, er SuperWave blevet forvandlet til kite bølgeboardet der lader dig tæmme bølgerne. Rockeren er relativ store, og kommer i en konstant kurve for mere præcise sving. Boardet rail er skabt i balance med rockeren til at give et responsivt board, der reagere på dine bevægelser.

Flowet omkring railen er blevet forbedret til at givet det perfekte greb nede omkring halen til når du skal lave top turns og rebound mod din forfod i et bottom turn. Det giver et ekstremt livligt board under dine fødder.

Halens fish shape giver bedre kontrol ved din bagfod, og lader dig putte mere power i dine top turns. Boardets shape er blevet ændret en smule til at give en bedre oplevelse i de smål bølger, og med en tyndere rail mod boardets hale øges kontrollen under højere fart.

Boardet kommer med Reedin Thruster finner, og er udstyret med futures fin boxes.
 

Specifikationer

  • Brand: Reedin
  • Årgang: 2024
  • Kiteboard type: Directional / Bølgerirectional