SuperModel V3 Black

Varenummer SUPERMODEL3C1
9,699.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Supermodel V3 er Reedins nyeste kite. Supermodel kiten er designet til at kunne det hele ligemeget hvilke forhold den bruges i. Kiten flyver og drejer på en måde så den kan bruges til både freeride, freestyle, bølgesurfing og kitefoil.
Supermodel er designet af Damien Girardin som er en af branchens mest erfarne kitedesignerne og med input fra Kevin Langeree som er en af sportens bedste riders.
På V3'eren har fokus været på at forbedre bridle balancen på tværs af kitestørrelserne. Dette betyder at dine kites flyver, styrer og føles mere ens ligemeget om det er en 7m2, 9m2 eller 12m2.
Derudover er syningerne forbedret hvilket har gjort det muligt at reducere diameteren på kitens leading edgde. Dette resultere i hurtigere respons og bedre upwind performance.
Supermodel V3 er til begyndere såvel som øvede riders, der ønsker en så alsidig kite som mulig. Der er næsten uendelige muligheder for hvad man kan med denne kite.

Detaljer: - 3 struts
- Forbedret bridle balance for bedre styring og ens "feel" på tværs af kitestørrelser
- Super Stiff Bridles i Dyneema materiale
- God upwind performance
- Segmenterede wingtips for præcis og hurtig styring
- High Density Triple-ripstop dug fra Teijin som er slidstærk

Reedin Kites
Reedin Kites er ejet og udviklet af to af sportens mest fremtrædende profiler: Prorider Kevin Langeree (der har vundet flere titler og konkurrencer, bla. King of The Air tre år I træk fra 2017 til 2019) og Damien Girardin (tidligere designer for Naish kites og anerkendt som en af de bedste kitedesignere/ingeniører i verden).
 

Specifikationer

  • Brand: REEDIN
  • Årgang: 2022