Superlite Crown Ef - Uden Binding

Varenummer N41020
1,649.00 DKK 1,899.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Den lette Superlite Crown EF er fortsat et foretrukket valg blandt skiløbere, der ønsker at tage det til næste niveau. Denne Vario Crown ski har et fremragende greb under mange forskellige vejrforhold, og en effektiv fremadrettet konstruktion, der giver et glat, stærkt og tilgivende spark. For at færdiggøre pakken er en race kvalitetsbase og en Speed Grinding 2.0 finish tilføjet, der samlet set giver det kendte Fischer glid, der er populært verden over.

Detaljer:
- SPEED GRINDING
- AIR CORE BASALITE
- VARIO CROWN
- EFFICIENT FORWARD
- POWER LAYER

Fischer’s historie
Fischer Sports er verdens førende brands inden for nordisk skiløb og et af verdens førende mærker inden for alpint skiløb, kendt for innovation og banebrydende teknologi. Fischer er også en af de største producenter af ishockeystave af høj kvalitet. Fischer's vision er at være vinteratleternes foretrukne mærke gennem fremragende produkter skabt til uforglemmelige øjeblikke.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Fischer
  • Årgang: 2023-24