SuperE

Varenummer SUPEREV2
3,669.00 DKK 4,899.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Super E V2 bygger videre på missionen om at lave et TT board som alle kan bruge uden at gå på kompromis med performance. V2 har en opdateret rocker profil som får boardet til at føles mere smooth i choppy forhold. Derudover måden som kernen sammensættes på ændret så du nu får endnu mere styrke uden at boardet bliver tungere. Det er et super lækkert board, som performer uden at være svært at sejle. Boardet kræver heller ikke, at du hele tiden presser dig selv og loader boardet, men kan sagtens bruges som et freeride board til at cruise frem og tilbage. Bygget på Kevin Langeree’s egen promodel, men i en tilgivende konstruktion, som giver dig masser af greb i et super smooth ride.
Med 3-dobbelt konkav i begge ender af boardet, er du sikret godt greb i vandet, mens der imellem fødderne er en kant, som sørger for godt greb. Denne kan du desuden bruge hvis du laver grabs uden fødderne i boardet, da den giver et godt hold i boardet. Både i tip og tail er boardet tyndere for at gøre det lettere og nemmere at manøvrere, mens der er ekstra stivhed imellem bindingerne, hvor den største påvirkning er.

Hvorfor du skal vælge lige præcis Super E fra Reedin?
Super E er til dig der leder efter et board, som du kan bruge til alt, men som samtidig er let at sejle på og aldrig giver dig problemer. Boardet er bygget til alle niveauer og specielt til dig der vil nyde performance og et smooth ride uden at skulle sejle med topfart hele tiden.

Detaljer:
- Paulownia Wood Core - Let, stærk, responsivt og miljøvenligt
- Double Sandwich Stringers - Forbedret stivhed og flex respons
- CarbonTorsion Control
- Triax + Biax Fiber Weave
- Progressive Flex
- 3D shape - Konkav bund med tredobbelt konkav kanaler og kanter for maksimalt grip


Inkluderet:
4x 5cm G10 finner med skruer

Reedins historie
Reedin Kites er ejet og udviklet af to af sportens mest fremtrædende profiler: Prorider Kevin Langeree (der har vundet flere titler og konkurrencer, bla. King of The Air tre år I træk fra 2017 til 2019) og Damien Girardin (tidligere designer for Naish kites og anerkendt som en af de bedste kitedesignere/ingeniører i verden).

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).

 

Specifikationer

  • Brand: REEDIN
  • Årgang: 2021
  • Kiteboard: Twintip