SuperBinding White Small

Varenummer SUPERBINDING
959.00 DKK 1,199.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Produkt information
Superbinding er Reedins bud på den bedste kitebinding til et twintip board. Der er gennemgående fokus på komfort og board-feel. Bindingen har 4 indstillingsmuligheder, så du både kan justere på højde og vinkel - hvad end du er en str. 35 eller 48. Det bløde skum gør, at du ikke har nogle hårde punkter på bindingen, hvilket sikrer den gode komfort. SUPERBINDING kommer med en roterbar skive, så du helt selv kan vælge lige præcis hvor mange grader du vil have dine bindinger. Bindingen har desuden lommer til opbevaring af skruer, så du nemt kan skille dem ad fra boardet uden at de går tabt.


Hvorfor du skal vælge lige præcis Super E fra Reedin?
Superbinding er komfortabel uanset dit niveau og dine ambitioner. Vil du have godt boardfeel i et lækkert og comfy design, så er det denne binding du skal have fat i.

Detaljer:
- Zero Hard spots
- Spinner plate
- Lomme til skruer
- 4 forskellige stropper

Inkluderet:
Skruer

Reedins historie
Reedin Kites er ejet og udviklet af to af sportens mest fremtrædende profiler: Prorider Kevin Langeree (der har vundet flere titler og konkurrencer, bla. King of The Air tre år I træk fra 2017 til 2019) og Damien Girardin (tidligere designer for Naish kites og anerkendt som en af de bedste kitedesignere/ingeniører i verden).

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Reedin
  • Årgang: 2024