Sundance - Sunset

Varenummer KAY-SUN01-SUN
4,899.00 DKK 6,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Perceptions Historie, hvem er de?

Perception ændrende kajakdisciplinen radikalt tilbage i 90’erne, hvor de begyndte at producere kajakker lavet af plastik. Dette gjorde kajakkerne hurtigere, bedre, lettere og ikke mindst billigere. Kajakkerne blev herved endnu mere tilgængelige for befolkning, og salget af kajakker eksploderede. Kajakkerne bliver nu produceret i et utal af variationer, som gør det muligt at finde en, der passer lige præcist til dit behov. Det samme gælder med diverse reservedele, som de producerer til deres kajakker.
Produkt information

En lækker lille båd på under tre meter. På trods af størrelsen er Sundance utrolig retningsstabil, selv uden skæg i agterenden hvilket skyldes de langsgående kanaler i bunden. En kompakt kajak der er ideel til fritidsfiskeren eller dig der vil ro i søer, fjorde og åer. Båden passer perfekt til alle, der ønsker en stabil og let kajak, som er nem at opbevare og transportere.
Detaljer:

- Mål: 287 x 72 cm
- Vægt: 18 kg
- Lasteevne: 150 kg
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Produktet er hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
Video omkring Perception kajakkerne:


 

Specifikationer

  • Brand: Perception
  • Årgang: 2021
  • Kajak type: Klassisk, Sit on Top, Touring
  • Ror: Uden ror