Story Board Snowboard

Varenummer 22252101000
3,599.00 DKK 4,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produktinformation
Er du på udkig efter det ultimative freeride board, der skal performe i både pudder og på pisten, så har vi et match! Boardet har en medium/stift flex og henvender sig derfor til kvinder med snowboard erfaring. Boardet har en Directional Camber Bend profil. Det betyder, at man har placeret en Camber under fødderne, og Rocker ud i nosen. Dette kombineret med en Freeride Directional shape og en bred nose giver dig et godt kantgreb, god respons og en sublim flydeevne. Du vil opleve at nosen søger opad, og flyder gennem den dybe sne. High-end performance på pisten, i opkørt sne og i off-pisten.

Boardet er udstyret med en Super Fly II 700G Core og Dualzone EGD, en kombination der giver maksimal respons, kantgreb og styrke. Med henblik på kvinders præferencer har Burton udarbejdet en Triax Fiberglass Carbon I-Beam specifikt konstrueret til lettere riders. Dette er med til at reducere boardets vægt, og gør det lettere for kvinder at svinge boardet med rund.

Specifikationer
BEND: Directional Camber Bend under fødderne og Rocker i nosen
FLEX: Directional Flex
SHAPE: Freeride Directional Shape
CORE: Super Fly II 700g Core
BOARD MOUNT: Channel Board Mount

Burton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stablen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne som fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris.
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2021-22
  • Køn: Dame
  • Snowboard profil: Directional Camber