Storm 5/4 GBS BZ Dame Våddragt

Varenummer 123330-000-0798
4,299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Storm er Neilprydes topmodel til kvinder, det er den varmeste model de har i deres serie, og hold da op den er lækker.
Våddragten er den mest tekniske kvinde dragt Neilpryde tilbyder, og den er lavet til at kunne klare de mest barske forhold, du kan udsætte den for. Materialerne der er blevet brugt har en kvalitet du ikke ser i mange andre våddragter.
Dragten er mere eller mindre dækket i G3 Armor skin, som desværre gør den mindre strækbar, men meget mere holdbar. Storm holder vind og vand ude af dragten.
Indersiden af dragten er godt dækket ind i deres Tech Zag liner, der fanger og fordeler varmen til de dele af kroppen der har mest brug for det.

Storm er den ultimative vintervåddragt, om det er komfort eller rå tekniske detaljer du er på udkig efter, så kan den det hele.

Men lad os da tage et hop videre i materialerne, end blot at sige det er det bedste.

Neoprenen i dragten er lavet anderledes end mange andre våddragter. I stedet for at bruge en meget gummi baseret neopren, har de taget brug af en Yamamoto #40 Limestone neopren. Det er en neopren lavet ud af kalksten fra Japan. Det som er unikt ved en limestone neopren er at den er varmere, mere holdbar, mere behagelig, også er den også mere strækbar end en almen gummi neopren.

Syningerne er der heller ikke sparet på. Det er GBS syninger som du finder i alle kvalitets vintervåddragter. Tråden går ikke hele vejen gennem neoprenen, som gør at du ikke kommer til at føle den på indersiden, så er syningen også blevet limet for efterfølgende at blive tapede i de zoner hvor du slider mest på samlingerne.
 

Specifikationer

  • Brand: Neilpryde
  • Årgang: 2024
  • Neopren tykkelse: 5/4mm
  • Dragttype: Fullsuit
  • Lynlås: Backzip