Storm 10'4 x 32 x 5 Komplet SUP pakke

Varenummer 17200120
1,999.00 DKK 4,099.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

STX Historie

STX lever og ånder for vandsporten, og stræber hvert år efter at levere SUP boards i topkvalitet til en fair pris. Her har de ramt plet! Vi kan fra STX tilbyde dig nogle fremragende SUPS, hvor kvaliteten er i top og prisen er for alle. Dette gør STX til et favoritbrand blandt første gangs SUP’er. Vi kan herfra OneOpenSky klart anbefale disse STX Inflatebels SUPS, der giver en fremragende stabilitet, der favorisere alle nybegyndere i SUP sporten.
Produkt information

Er du på udkig efter et SUP board, der kan bruges i de fleste forhold? Så er du kommet til det rette sted. Dette lækre SUP board fra STX er designet til at kunne padles i rolige forhold og ved små bølger. Dette gør herved boardet unikt, hvis det er første gang du skal prøve kræften på et SUP board. Derudover er boardet yderst stabilt, og manøvre venligt, der sikre dig en fremragende start på boardet. ”Næsen” på boardet peger en smule op over vandets overfladen, som gør at boardet let bryder vandet, der sikre en god fremdrift når du padler.
Med til boardet følger en række accessoires. Dette inkluderer en paddel, en pumpe, en taske samt vedligeholdelses udstyr. Du får herved alt du skal bruge, for at komme godt i gang, når du køber dette SUP board. Vi håber, at du får en fremragende tur på vandet!
Boardet er fremragende har en bredde på 32 inch samt en volumen på 245 liter, der giver dig stabiliteten og den gode mobilitet.
Detaljer

- Allround board, til små bølger
- Stabilt board
- Let at styre
- Kan tilkobles en fine til og fra
- Inkl. en pumpe
- Inkl. en paddel
- Inkl. en taske
- Inkl. vedligeholdelses udstyr
- Fremragende board til nybegyndere
- Volumen: 245 liter
- Vægt: 9,7 kg
Hvorfor skal du købe dit SUP board hos OneOpenSky?

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Dit STX SUP board vil være hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
 

Specifikationer

  • Brand: STX
  • Årgang: 2021