Stone Skijakke Red Dark Blue

Varenummer MVT293-B
1,819.00 kr 2,599.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Stone Jakken er den ideelle miljøvenlige jakke til dine vinterekspeditioner og pulversessions. Dette inkluderer den helt nye bio-baserede hårde skal fremstillet af genbrugt sukkerrørsaffald, der omdannes til biobaseret polyester. Den har også Pictures innovative og bæredygtige genanvendelige DRYPLAY 20K / 15K membran med en Teflon EcoElite™ PFC-fri holdbar vandafvisende behandling, der leverer uovertruffen ydeevne. Body mapping-konstruktionen indeholder Pictures Thermal Dry System, der fjerner sved, når du har mest brug for det, og kombineret med en Coremax-foring elimineres alle de kolde steder på overkroppen. De fuldt tapede syninger, justerbare håndled og vandtætte YKK-lynlåse holder fugt ude og for en forbedret beskyttelse og pasform er hætte, ærmer og snefang, alle justerbare.

Detaljer:
- Bio-behandlet skal
- DRYPLAY 20K/15K
- Teflon Ecolite PFC Free
- Tapede syninger
- YKK lynkåse
- Snefang

Picture’s historie
Picture blev skabt i 2008 af tre barndomsvenner. De havde alle tre lagt det meste af deres liv og fremtid ud foran dem gennem familievirksomheder som de skulle overtage - men de drømte om noget andet. Deres passion for skate- og snowboarding var for stærk til at de kunne lade den ligge i fortiden, så de startede Picture. I dag er Picture et stort anerkendt mærke, der er udbredt i det meste af verden. Som en af mange prøver Picture at implementere den grønne dagsorden i virksomheden, hvor de gerne vil gøre foretagendet så bæredygtigt som muligt.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Picture
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Herre