Step On® Re:Flex Binding Neo-Mint

Varenummer 17284105300
2,099.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Hvis du nogensinde har være irriteret over dårlige spænder eller bindinger, der bare ikke virkede når du virkelig skulle bruge dem, på de flade stykker eller når du skulle ind og ud af liften, så skal du virkelig prøve Burtons Step On Re:Flex bindinger. Det virker meget simpelt: der er et spænde på hælen og to spænder ved tæerne. Hvert spænde hænger sammen med et stykke på støvlen, så du skal, som navnet antyder, træde ned i bindingen og så er du klar til at køre. For at komme ud af bindingen skal du bare trække i en diskret pind og så løsriver støvlen sig fra bindingen – super simpelt! Hvis det lyder forvirrende er der en illustreringsvideo under.
Bindingen er perfekt for alle de snowboardere, der kører sammen med skiløbere og mangel den ekstra hurtighed ved lifterne og transportstykkerne. Systemet er simpelt, sikker og trygt og lavet i de bedste materialer, der er kompatibelt med alle snowboards, både 4x4, 3D og Burtons Channel boards.

Detaljer:
- BASEPLATE: Single-component baseplate konstruktion
- HI-BACK: Single-component
- CUSHIONING: Re:Flex FullBED cushioning systemBurton’s historie
Burton er den absolutte markedsleder i snowboard branchen. Burton er nyskabende og grænseoverskridende indenfor teknologi, outerwear og hardware. Det er ikke uden grund, at Burton er det mest repræsenterede mærke når Winter X-games løber af stablen, og at Team Burton sponsorerer sportens bedste navne som fx Shaun White, Terje Haakonsen, Hannah Teter og Mark McMorris.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Dame