Start Windsurf board

Varenummer 1004210301-ST
7,199.00 DKK 11,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Start boardet fås i en holdbar Armour Tech-konstruktion for maksimal holdbarhed og værdi. Populær blandt windsurfing skoler, der underviser begyndere i. Farvekodet dæk giver rytteren en intuitiv guide til, hvordan man placerer fødderne og vinkler sejlet, når han trækker, går i gang eller høvler. Farverne gør det også lettere for instruktører at vise, hvor du skal placere fødderne.

Starboard’s historie
Starboard blev grundlagt i 1994 af Svein Rasmussen, en verdensmester inden for windsurfing og olympisk atlet. Sammen med kunder og partnere viser Starboard interesse på ethvert niveau for at beskytte vores oceaners skrøbelighed, samtidig med at de fremstiller det bedste vandsportudstyr til professionelle og nybegyndere, understøttet af endeløse verdenstitler og produktpriser. Tiki-mærket med rødder i Ny Kaledonien, Norge og Thailand er fortsat det førende mærke inden for windsurfing og paddle boarding og har været det i snart 2 årtier.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2021