Starboard Waterline Pakke

Varenummer SUPPAKKE1
9,699.00 DKK 11,257.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Denne pakke inkluderer

Water Line Lite Tech 12'6" X 28"
Dette SUP-Board fra 2021 kommer med nogle virkelig fede opgraderinger fra sidste års model, hvor man fx kan nævne det fulde carbon deck, der tilbyder et helt utroligt forhold mellem vægt og styrke, et ekstra rigidt standing area og den lækre EPS core, der holder til alt det du kaster boardet ud i! Den lækre Top-Core lavet med Lite Tech teknologi, tilbyder en super styrke kombineret med lethed, der gør det muligt at skyde gennem vandet som en ustoppelig pil. Denne præcise model er 12'6" X 28", hvilket gør den helt perfekt til racing, cruising og er faktisk lidt af et Allround board.

Enduro UD Carbon / 29mm 2 Pcs S35
Denne super lækre padle tilbyder fuld Carbon dækning for at skabe en ekstra lav vægt, maksimere styrke og øge refleks. Padlen er behandlet med kulfilamentskinneinfusion(langt ord:-)), der giver en imponerende slagstyrke. Mens den lette PVC-kerne gør det behageligt at bruge padlen over længere distancer. Padlen er lavet i to stykker så du kan justere den efter dit behov.

SUP Knee Cuff Leash 9mm 12 Ft
For at være sikker på vandet skal man altid have styr på sit udstyr og derfor er det vigtigt med en leash, der kan stoppe boardet fra at sejle fra dig, hvis du skulle falde i. Leashen er lavet i kvalitetsmaterialer fra Starboard og måler 12 fod, hvilket er det samme som 3,7 meter.


OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2021S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP
  • SUP type: All-round, Touring
  • Board størrelse (interval): 11-12'