Waterline Carbon Top 12'6 x 28

Varenummer 2012200501001
12239.00 kr 15299.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Waterline Carbon Top 12'6" X 28" 2020
Intro:
Starboards nye Waterline board er en helt ny måde at padle faldt vand på. Specifikt designet til at være det mest komfortable flat-water touring board med fokus på maximum fart og stabilitet uden en lyd. Waterline er faktisk hurtigere end alle raceboards når du sejler på 75% så det er genialt hvis du ikke går op i race tider men stedet ønsker et board til motion.
Starboard som SUP-konstruktør
Starboard har gennem deres tid vundet mange trofæer i skarp konkurrence med mange andre surf-brands. De ligger i den absolutte top og har således vundet 11 ud af de 12 seneste konstruktør mesterskaber. Udover at være fabelagtige til at bygge og ’shape’ surfboards har Starboard-’familien’ en stor passion for vores klode og arbejder konsekvent på at nedbringe deres aftryk på miljøet. Denne filosofi bringer Starboard videre i deres måde at bygge boards på. Starboard er et af de førende brands både i forhold til at vinde konkurrencer på deres boards men også på at udvikle nye teknologier som sørger for at du hver gang du sejler Starboard har en fed oplevelse på vandet. Med et af de største udvalg på markedet kan du altid finde et board som passer til dit niveau, ambition og budget.
Teknologiernes betydning for dig:
Carbon Top konstruktionen fokuserer på at være let så den er nem at håndtere både i vand og på land. Hele boardet er dækket af et lag carbon som har et fantastisk styrke kontra vægt forhold hvilket er netop det man har fokus. Den helt lette konstruktion giver dig acceleration og fart lige fra starten mens platformen du står på er forstærket med australsk fyrretræ. Boardet er forstærket med ekstra lag glasfiber på kritiske områder for at opretholde profilen. Med Carbon Top konstruktionen får du altså et board som er super letvægt, nemt at have med at gøre og stærkt.
Waterline er super karakteristisk med en smal og lang ’V’ nose som skærer gennem vandet uden en lyd. Du bruger ingen energi på at skubbe vand men får i stedet masser af retningsstabilitet og glid. På mid-section hvor du står er boardet forholdsvist bredt og parallelt så du får masser af stabilitet selv i små bølger. Modsat andre boards bliver tailen ikke særlig meget smallere end mid-section hvilket giver ekstra stabilitet når du går tilbage for at vende samt ekstra opdrift til oppakning. Profilen er skabt til fladt vand og med de høje rails undgår man vand hvor du står. Tailen er inspireret af mange års konstruktion af windsurf boards med en ’Cutaway’ tail. Den del af halen som ’mangler’ mindsker det areal som er i berøring med vandet go du får derved mindre modstand og ekstra fart. Du bruger dog stadig hele tailens outline når du træder tilbage for at vende eller når forholdene bliver til chop. Selve området hvor du står er sænket i forhold til resten af boardet hvilket giver dig ekstra kontrol og stabilitet mens vinklen er præcis så stejl at vandet naturligt løber af platformen når du padler.
Hvorfor er dette board lige noget for dig?
Waterline er genialt til dig der ønsker et super komfortabel board som er hurtigt på fladt vand. Sejler du ofte på søger eller er du kun på vandet når solen skinner og I skal hygge jer så er Waterline helt ideelt. Boardet i 12’6” kan padles af alle riders op til 90kg og med Carbon Top konstruktionen er det et af de nemmeste boards at have med at gøre. Det er det hurtigste board i Starboards udvalg når du sejler ved 75% hvilket gør det super fedt til en motionstur eller en længere udflugt på fladt vand hvor du kommer langt uden at bruge mange kræfter.
Hvad gør vi for dig hos One Open Sky:

Hos One Open Sky hjælper vi dig frem til det rigtige board både i forhold til niveau og ambitioner. Du finder dygtigt personale som selv er passionerede for sporten og derfor har erfaringer med produkterne. Er du helt ny og skal have dit første board eller er du garvet og har brug for en mere dybdegående og teknisk gennemgang af boards så står vi altid klar til at hjælpe dig med at få skabt det set-up som gør at du nyder tiden på vandet fuldt ud.
Detaljer:
Specs:
- Længde: 12’6” – 381cm
- Bredde: 26” – 66cm
- Tykkelse: 7,5” – 19cm
- Liter: 224L
- Anbefalet vægt: 40-90kg
- Finne: Single Race 24
- Vægt: 12,5kg
- Retningsstabilitet: 7/10
- Manøvreegenskaber: 10/10
- Stabilitet: 8/10
- Fart: 8/10

Teknologier
Carbon Top Konstruktion
Cutaway Tail
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP
  • Board størrelse (interval): 12-13'
  • : 2012200501001
  • Brand: Starboard
  • SUP type: Race, Touring