Sprint Carbon Sandwich 14'0 x 22

Varenummer 2014200201007
28999.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Sprint Carbon Sandwich 14'0" X 22" 2020

Intro:
Starboard Sprint er ikke bare det hurtigste board i Starboards egen serie af Race boards men måske et af de hurtigste boards i historien. Sprint har vundet flere løb end noget andet board de sidste 2 år bl.a. på grund af det nye shape som giver dig mulighed for at padle på noget der er smallere end du før har kunnet. Er du på udkig efter et board som giver dig en ny topfart så er det Sprint du skal have fat i.
Starboard som SUP-konstruktør
Starboard har gennem deres tid vundet mange trofæer i skarp konkurrence med mange andre surf-brands. De ligger i den absolutte top og har således vundet 11 ud af de 12 seneste konstruktør mesterskaber. Udover at være fabelagtige til at bygge og ’shape’ surfboards har Starboard-’familien’ en stor passion for vores klode og arbejder konsekvent på at nedbringe deres aftryk på miljøet. Denne filosofi bringer Starboard videre i deres måde at bygge boards på. Starboard er et af de førende brands både i forhold til at vinde konkurrencer på deres boards men også på at udvikle nye teknologier som sørger for at du hver gang du sejler Starboard har en fed oplevelse på vandet. Med et af de største udvalg på markedet kan du altid finde et board som passer til dit niveau, ambition og budget.
Teknologiernes betydning for dig:
Carbon Sandwich konstruktionen er top-konstruktionen fra Starboard og har altså den bedste performance. Det er den letteste race konstruktion som findes hos starboard og har letvægts cabonlaminat over hele boardet for at sikrer den bedste styrke samt flex. Midtersektionen er forstærket med Carbon stringers for at opretholder rockeren i boardet på de mest kritiske steder så du får det optimale glid. Hvis du virkelig ønsker performance og glid i dit board så skal du have fat i Carbon Sandwich konstruktionen.
Sprint er blevet 2,54cm smallere hvilket måske ikke lyder af meget men det gør en kæmpe forskel når du padler. Det giver dig en højere top fart da overfladen som er i berøring med vandet og sænker dig bliver reduceret mens du samtidig får ’renere’ padletag uden at skulle tage højde for bredden på boardet så du ikke spiller kræfter. Selvom boardet er blevet smallere er området hvor du står dog stadig på samme areal som 2019-modellen. De høje rails på siden sørger for at der ikke kommer vand ind hvor du står for at sikre at du står fast og for at du kan stå længere ende hvilket giver dig et lavere tyngdepunkt. Med det nye ’Dug Out’ kommer du tættere på vandet overflade så du får bedre stabilitet i chop. Den volume som er tabt da man har gjort boardet smallere får man igen ved at gøre boardet tykkere – det giver dig altså et board der ikke ligger for lavt i vandet men som er blevet smallere så det glider hurtigere igennem vandet. Sprint kommer med den klassiske Starboard nose som har masser af volumen men samtidig er skarp så den skærer let igennem vandet for at give dig masser af stabilitet ved høj fart. Chamfered rails sørger for at du ikke ruller lige så let som du ville gøre hvis der ikke var den ekstra kant at rulle om på. De flade paneler på undersiden giver ekstra stabilitet når du tager dine tag og reducerer den overflade som giver dig modstand i vandet med næsten 20%. Boardets tail vender nedad så vandet ikke falder ind i det ’Dug Out’ som du står i. Der er desuden ekstra rocker i tail for at du lettere kan løfte din nose i en downwind situation. Sprint er altså det hurtigste board på markedet og sikrer dig masser af fart uden at gå på kompromis med stabiliteten. Produceret til ræs på fladt vand men også i stand til at padle en god downwind eller i chop forhold.

Hvorfor er dette board lige noget for dig?
Hvis du ønsker optimal fart og performance på fladt vand så skal du have fat i Sprint. Hvad enten du sejler konkurrence eller vil ud og sejle til så skal du have fat i Sprint. Boardet giver dig en helt anden fornemmelse for race idet du står med et super lavt tyngdepunkt og altså har masser af stabilitet i forhold til hvor hurtigt du kan sejle. Boardet er super alsidigt i forhold til chop og fladt vand så du får altså et board der altid performer på farten.

Hvad gør vi for dig hos One Open Sky:

Hos One Open Sky hjælper vi dig frem til det rigtige board både i forhold til niveau og ambitioner. Du finder dygtigt personale som selv er passionerede for sporten og derfor har erfaringer med produkterne. Er du helt ny og skal have dit første board eller er du garvet og har brug for en mere dybdegående og teknisk gennemgang af boards så står vi altid klar til at hjælpe dig med at få skabt det set-up som gør at du nyder tiden på vandet fuldt ud.
Detaljer:
Specs:
- Længde: 14’ – 426,7cm
- Bredde: 22” – 56,3cm
- Tykkelse: 11,2” – 28,4cm
- Liter: 319L
- Anbefalet vægt: 70-95kg
- Finne: Center: Race Ultra
- Vægt: 12,58kg
- Retningsstabilitet: 9/10
- Manøvreegenskaber: 6/10
- Stabilitet: 8/10
- Fart: 9/10
Teknologier
- Carbon Sandwich konstruktion
- Chamfered Rail
- Boxy Rails
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP
  • Board størrelse (interval): 13-14'
  • : 2014200201007
  • Brand: Starboard
  • SUP type: Race