Hyper Nut Starlite 8'4 x 31.5

Varenummer 2008200101007
9359.00 kr 11699.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Hyper Nut Starlite 8'4" X 31.5" 2020

Intro:
Hyper Nut er et nyt og innovativt design som allerede har bevist sit værd med rails som buer ind. Dette shape er sjovt selv når forholdene bare ikke spiller og har gjort boardet elsket blandt mange surfere. Nu med en kortere outline, tyndere rails og opdateret haleudformning som giver dig en helt ny oplevelse af at surfe. Leder du efter et bølge board som du kan udvikle dig på og have det sjovt når bølgerne ikke er perfekte så skal du læse videre her.
Starboard som SUP-konstruktør
Starboard har gennem deres tid vundet mange trofæer i skarp konkurrence med mange andre surf-brands. De ligger i den absolutte top og har således vundet 11 ud af de 12 seneste konstruktør mesterskaber. Udover at være fabelagtige til at bygge og ’shape’ surfboards har Starboard-’familien’ en stor passion for vores klode og arbejder konsekvent på at nedbringe deres aftryk på miljøet. Denne filosofi bringer Starboard videre i deres måde at bygge boards på. Starboard er et af de førende brands både i forhold til at vinde konkurrencer på deres boards men også på at udvikle nye teknologier som sørger for at du hver gang du sejler Starboard har en fed oplevelse på vandet. Med et af de største udvalg på markedet kan du altid finde et board som passer til dit niveau, ambition og budget.
Teknologiernes betydning for dig:
Starlite konstruktionen er bygget med Carbon rails som giver masser af beskyttelse mod skrammer fra padlen og stivhed til boardet. Midt i boardet ligger 3 T-stringers som sørger for at boardet ikke knækker hvis man kommer mod bunden eller lignende. Hele boardet er dækkes i flere forskellige lag glasfiber som giver boardet et let og stærkt skelet som er forstærket hvor du står så du får bedre energiudnyttelse af dine tag samt ekstra beskyttelse mod impacts. På 2020 modellen er malingen blevet opdateret så den giver et mere unikt look til hvert board, får færre skrammer og er mere miljøbevidst. Som på alle bølgeboards er den en super solid kick pad bagerst på boardet så du har masser af traction når du bevæger dig helt tilbage på boardet.
Hyper Nut har en bredere men kortere næse som giver dig øget stabilitet og mindsker risikoen for at fange kant på grund af den reducerede længde. Et mere 'lige' shape gør boardet hurtigere da hele kanten bruges gennem hele bølgen og gør boardet nemmere at dreje. Nu til det helt vilde - rails der knækker ind og så ud igen på midten af boardet. Det ser vildt ud og giver dig helt utrolig acceleration på bølgen. Derudover giver det et helt smalt sted på boardet som giver dig mulighed for nærmest at dreje på stedet. Hyper Nut har en forholdsvis rolig rocker som giver dig god stabilitet og hjælper dig med at komme ind på bølgen. Rails bliver tyndere jo tættere du kommer på halen for at give dig øget mulighed for at lave nogle 'snappy turns'. Under halen er der et fladt spot som giver dig ekstra acceleration med en dybere 'swallow tail' for mere bid i svingene. Med 8’4” længden go det tynde outline får du et board som er netm at svinge på. På dage med store bølger giver 5,5” finnerne masser af greb og hold mens der på dage med mindre bølger er en super loose fornemmelse med de bagerste 3,7” finner.

Hvorfor er dette board lige noget for dig?
Hyper Nut er super cool i Starlite konstruktionen som er let og stærk. Med 8’4” får du et board der kan klare alle forhold og som du virkelig kan udvikle dig på i bølgerne – selv når de er små. Er du på udkig efter et unikt bølgeboard til at tage det næste skridt så er det Hyper Nut du skal have fat i.
Hvad gør vi for dig hos One Open Sky:

Hos One Open Sky hjælper vi dig frem til det rigtige board både i forhold til niveau og ambitioner. Du finder dygtigt personale som selv er passionerede for sporten og derfor har erfaringer med produkterne. Er du helt ny og skal have dit første board eller er du garvet og har brug for en mere dybdegående og teknisk gennemgang af boards så står vi altid klar til at hjælpe dig med at få skabt det set-up som gør at du nyder tiden på vandet fuldt ud.
Detaljer:
Specs:
- Længde: 8’4” – 254cm
- Bredde: 31,5” – 80cm
- Tykkelse: 4” – 10,1cm
- Liter: 140L
- Anbefalet vægt: 65-110kg
- Finne: Quad 5,5” / 3,7”
- Vægt: 8,42kg
- Retningsstabilitet: 6/10
- Manøvreegenskaber: 5/10
- Stabilitet: 8/10
- Fart: 6/10
Teknologier
Starlite Konstruktion
Inverted Nut rails
Channel Bottom Shape
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP
  • Board størrelse (interval): 8-9'
  • Brand: Starboard
  • SUP type: All-round, Wave