All Star Wood Carbon 12'6 x 24.5

Varenummer 2012200301003
18499.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

All Star Wood Carbon 12'6" X 24.5 2020
Introduktion
Starboards Allstar board er som navnet antyder svaret på et board der kan det hele. Med 12’6” versionen får du et board som nemmere at manøvrere og lettere at håndtere både på land og i vandet. Boardet er måske det mest succesfulde bræt på den internationale scene med et utrolig brugervenligt og alsidigt design som sikrer at du altid har et board der passer til forholdene på vandet. Wood Carbon modellen kommer med samme udformning som top konstruktionen men i konstruktion som er stærkere og bedre til at tage imod slag og stød.
Starboard har gennem deres tid vundet mange trofæer i skarp konkurrence med mange andre surf-brands. De ligger i den absolutte top og har således vundet 11 ud af de 12 seneste konstruktør mesterskaber. Udover at være fabelagtige til at bygge og ’shape’ surfboards har Starboard-’familien’ en stor passion for vores klode og arbejder konsekvent på at nedbringe deres aftryk på miljøet. Denne filosofi bringer Starboard videre i deres måde at bygge boards på. Starboard er et af de førende brands både i forhold til at vinde konkurrencer på deres boards men også på at udvikle nye teknologier som sørger for at du hver gang du sejler Starboard har en fed oplevelse på vandet. Med et af de største udvalg på markedet kan du altid finde et board som passer til dit niveau, ambition og budget.

Teknologiens betydning
Wood Carbon er en stærk konstruktion som virkelig giver dig meget board for pengene. Boardet er forstærket i den zone hvor du står med australsk fyrretræ som giver dig ekstra styrke imod slag og stød. Det samme område er desuden forstærket af carbon for at give ekstra stivhed. Boardets rails er dækket af en carbon forstærkning som giver boardet bedre stivhed på langs og dermed bedre respons når du står på vandet og specielt i chop.
Allstar er et super populært board overalt i verden grundet udformningen som gør boardet super alsidigt. Hvad enten du er på fladt vand, chop eller i bølger så performer allstar – oftest bedre end konkurrenterne. 2020 modellen i længden 12’6” har samme shape som i 2019 med en konkav bund og 2 store falder som giver dig masser af stabilitet på boardet. Boardet har skarpe kanter som gør boardets outline endnu mere udpræget. Dette giver retningsstabilitet og mindsker risikoen for at boardet ruller rundt.
Boardets tail er flad hvilket gør at boardet glider lettere henover vandet. Den flade tail giver også bedre stabilitet når du løfter nosen op af vandet for at dreje. Kombineret med rocker gør det boardet let og stabilt at sejle på hvad end det er downwind, upwind eller fladt vand. Dette gør det også nemmere at sænke halen ned for at vende hurtigt. På downwind turen giver den smalle hale dig desuden et mere reaktivt board der hurtigt drejer og let kan manøvrere de 381cm mellem bølgerne.
Med bredden på 24,5” får du et raceboard som virkelig vil fremad men som samtidig kan holde en padler helt op til 90kg. Boardet er smalt og med konkav bundshape får du masser af stabilitet. Boardet kommer med en Natural Winner finne som er super alsidig og fremragende i chop eller downwind. Man kan med fordel montere en Race Ultra for at give mere stabilitet og fart hvis an ønsker at sejle konkurrencer eller race.
Hvem henvender produktet sig til
All Star er til dig der gerne vil i gang med race på SUP eller til dig der allerede sejler konkurrencer og leder efter et board som kan klare alle forhold men samtidig er super hurtigt når det er race tid. Med 12’6” modellen får du et board som er super egnet mindre padlere eller til dig som ønsker ekstra manøvre egenskaber i større bølger. Michael Booth fra Starboard teamet siger følgende om den nye model: ”The 2020 All Star is a game changer. Its faster, more efficient, more responsive and the best all round board on the market”. Ønsker du at tage næste skridt på SUP fronten og virkelig komme ud på et top performance board så er Starboards All Star lige noget for dig. For en dybdegående analyse af All Stars performance kan du med fordel læse dette review: https://sup.star-board.com/starboard-all-star-sup-racing-board-wins-supboarders-head-to-head-race-paddle-board-test/All Star er til dig der gerne vil i gang med race på SUP eller til dig der allerede sejler konkurrencer og leder efter et board som kan klare alle forhold men samtidig er super hurtigt når det er race tid. Med 12’6” modellen får du et board som er super egnet mindre padlere eller til dig som ønsker ekstra manøvre egenskaber i større bølger. Michael Booth fra Starboard teamet siger følgende om den nye model: ”The 2020 All Star is a game changer. Its faster, more efficient, more responsive and the best all round board on the market”. Ønsker du at tage næste skridt på SUP fronten og virkelig komme ud på et top performance board så er Starboards All Star lige noget for dig. For en dybdegående analyse af All Stars performance kan du med fordel læse dette review: https://sup.star-board.com/starboard-all-star-sup-racing-board-wins-supboarders-head-to-head-race-paddle-board-test/

Detaljer:
- Længde: 12’6” – 381cm
- Bredde: 24,5” – 62,4cm
- Tykkelse: 9,2” – 23,3cm
- Liter: 300L
- Anbefalet vægt: 50-90kg
- Finne: Single Center Natural Winner
- Vægt: 11,55kg
- Retningsstabilitet: 3/10Lidt om brandet
One Open Sky
Hos One Open Sky hjælper vi dig frem til det rigtige board både i forhold til niveau og ambitioner. Du finder dygtigt personale som selv er passionerede for sporten og derfor har erfaringer med produkterne. Er du helt ny og skal have dit første board eller er du garvet og har brug for en mere dybdegående og teknisk gennemgang af boards så står vi altid klar til at hjælpe dig med at få skabt det set-up som gør at du nyder tiden på vandet fuldt ud.
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP
  • Board størrelse (interval): 12-13'
  • : 2012200301003
  • Brand: Starboard
  • SUP type: Race, Touring