All Star Carbon Sandwich 14'0 x 26

Varenummer 2014200201004
29999.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

All Star Carbon Sandwich 14'0" X 26" 2020
Intro:
Starboards Allstar board er som navnet antyder svaret på et board der kan det hele. I bredden 26” passer boardet super fedt til dig der ikke sejler 100% performance men vil have et board med masser af fart uden at gå på kompromis med stabilitet og komfort. Boardet er måske det mest succesfulde bræt på den internationale scene med et utrolig brugervenligt og alsidigt design som sikrer at du altid har et board der passer til forholdene på vandet. Starboards eget team sejler på boardet direkte fra fabrikken og uden modifikationer så du kan være sikker på at det board du modtager er testet af de bedste atleter.
Starboard som SUP-konstruktør
Starboard har gennem deres tid vundet mange trofæer i skarp konkurrence med mange andre surf-brands. De ligger i den absolutte top og har således vundet 11 ud af de 12 seneste konstruktør mesterskaber. Udover at være fabelagtige til at bygge og ’shape’ surfboards har Starboard-’familien’ en stor passion for vores klode og arbejder konsekvent på at nedbringe deres aftryk på miljøet. Denne filosofi bringer Starboard videre i deres måde at bygge boards på. Starboard er et af de førende brands både i forhold til at vinde konkurrencer på deres boards men også på at udvikle nye teknologier som sørger for at du hver gang du sejler Starboard har en fed oplevelse på vandet. Med et af de største udvalg på markedet kan du altid finde et board som passer til dit niveau, ambition og budget.
Teknologiernes betydning for dig:
Carbon Sandwich konstruktionen er top-konstruktionen fra Starboard og har altså den bedste performance. Det er den letteste race konstruktion som findes hos Starboard og har letvægts cabonlaminat over hele boardet for at sikrer den bedste styrke samt flex. Midtersektionen er forstærket med Carbon stringers for at opretholder rockeren i boardet på de mest kritiske steder så du får det optimale glid. Rundt om kernen af boardet er der lagt et lag PVC-skum for at give ekstra styrke. Området hvor du står er forstærket med fyrretræ for at give det ekstra styrke så det kan holde til trykket når du virkelig giver den gas. For at optimere vægten er boardet ikke sprøjtet med maling som normalt. Hvis du virkelig ønsker performance og glid i dit board så skal du have fat i Carbon Sandwich konstruktionen. Med sandwich konstruktionen hvor du har så mange lag der hver især gør deres arbejde har du et board som virkelig arbejder. Når du starter dit padletag flexer boardet hvilket gemmer energi som bliver frigivet når du har padlen ud for dig. Dette giver dig masser af ekstra power og en fed fornemmelse af at boardet glider.
Allstar er et super populært board overalt i verden grundet udformningen som gør boardet super alsidigt. Hvad enten du er på fladt vand, chop eller i bølger så performer allstar – oftest bedre end konkurrenterne. 2020 modellen har fået et helt nyt shape på bunden som betyder at den skal sejles en smule anderledes. I stedet for en enkelt konkav i centrum har boardet nu et rundt ’v’ med dobbelt konkav som giver dig ekstra fat og glid i boardet. Boardet accelerer hurtigere med denne konstruktion da det er en mindre overflade som er i kontakt med vandet hvilket presser boardet op så det ligger højere på vandet. Det betyder at med hver enkelt padletag så løfter sig hurtigere og du sparer energi på hvert eneste tag. Med denne konstruktion får du et board som er nemmere at manøvrere downwind samt mindre følsomt overfor sidechop. Starboard har stadig Chamfered Rails som sikrer dig en uovertruffen stabilitet når du er ved at vælte da du har en stor flade at redde balancen på. Med bredden på 26” har du et allround raceboard som er langt mere stabilt end mange andre raceboards uden at miste performance hverken på fart eller manøvreegenskaber.
Hvorfor er dette board lige noget for dig?
Med bredden på 26” er dette board til dig der ønsker ekstra stabilitet på dit board eller til dig der er en lidt tungere padler. Selv i konkurrencer og tests er den nye model faktisk lige så hurtig som konkurrenterne på trods af at den er en smule bredere. Der er altså fuld valuta fra konstruktionen. All Star er til dig der gerne vil i gang med race på SUP eller til dig der allerede sejler konkurrencer og leder efter et board som kan klare alle forhold men samtidig er super hurtigt når det er race tid. Michael Booth fra Starboard teamet siger følgende om den nye model: ”The 2020 All Star is a game changer. Its faster, more efficient, more responsive and the best all round board on the market”. Ønsker du at tage næste skridt på SUP fronten og virkelig komme ud på et top performance board så er Starboards All Star lige noget for dig. For en dybdegående analyse af All Stars performance kan du med fordel læse dette review: https://sup.star-board.com/starboard-all-star-sup-racing-board-wins-supboarders-head-to-head-race-paddle-board-test/
Hvad gør vi for dig hos One Open Sky:
Hos One Open Sky hjælper vi dig frem til det rigtige board både i forhold til niveau og ambitioner. Du finder dygtigt personale som selv er passionerede for sporten og derfor har erfaringer med produkterne. Er du helt ny og skal have dit første board eller er du garvet og har brug for en mere dybdegående og teknisk gennemgang af boards så står vi altid klar til at hjælpe dig med at få skabt det set-up som gør at du nyder tiden på vandet fuldt ud.
Detaljer:
Specs:
- Længde: 14’ – 428,2cm
- Bredde: 26” – 66cm
- Tykkelse: 10,2” – 26,1cm
- Liter: 3385L
- Anbefalet vægt: 70-105kg
- Finne: Single Center Natural Winner
- Vægt: 13,33kg
- Retningsstabilitet: 7/10
- Manøvreegenskaber: 3/10
- Stabilitet: 8/10
- Fart: 7/10
Teknologier:
- Carbon Sandwich konstruktion
- NY dobbeltkonkav bund
- Chamfered Rail
- Boxy Rails
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP
  • Board størrelse (interval): 13-14'
  • : 2014200201004
  • Brand: Starboard
  • SUP type: Race