Squad 00F 2022

Varenummer K1SBSQUAD
4,318.00 DKK 7,199.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Produkt information
Boardet her tilbyder en forholdsvis bred og kurvet kontur. Denne sæson har Cabrinha finjusteret Spade på nogle få vigtige punkter. De har indsnævret bredden lidt for at give boardets skinne mere kontakt med vandet. Det er nu meget lettere at løfte boardet lige før et lufttrick. Spade har nu også en bundkanal gennem halen til løft og hastighed. Og de har desuden tilføjet en 5. finboks for at give mulighed for en quad- eller en thruster finkonfiguration. Spade er et allround surfboard, der er lige komfortabelt i enhver bølge eller med enhver air freestyle manøvre.

Boardet er lavet til: CROSSOVER SURF

Detaljer:
- Optimeret omrids med reduceret bredde for bedre kørsel
- 5 finkonfigurationer - quad eller thruster
- Hale kanaler for forbedret greb og drejning
- Vender tæt i lommen
- Fremmer surfing fra top til bund
- Perfekt til manøvrer i luften

Cabrinha’s historie
Cabrinha Kites blev grundlagt, inspireret og drevet af vandsports-entusiasten Pete Cabrinha. Cabrinha producerer kitesurfingudstyr til vandsports-eventyrere over hele verden. Petes tilgang til innovation har været drivkraften bag Cabrinha’s udvikling og har holdt brandet teknisk og kulturelt forbundet med dets kunder. Efter at have slået sig sammen med Neil Pryde i 2000, har Cabrinha haft stor gavn af Pryde-gruppens langtrækkende historie med at producere sejlads og sejlsport.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Cabrinha
  • Årgang: 2022
  • Kiteboard type: Directional / Bølgerirectional