Sprint Wood Carbon 14'0" X 23.5"

Varenummer 2014210101012
19,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Boardet
Sprint er det hurtigste board Starboard laver. De nye 2021-forbedringer er hurtigere og mere effektive, men opretholder stadig den samme stabilitet som 2020-modellerne. Sprint er ikke kun Starboards hurtigste race board; det er faktisk det bevist hurtigste bord i verden, der har vundet flere løb i de sidste 3 år end noget andet bord i branchen. Den smallere kontur accelererer hurtigere og opretholder en højere tophastighed på grund af det reducerede befugtede overfladeareal, hvilket begrænser friktion og træk. Næse og hale omridset forbliver den samme bredde for at bevare stabilitet og den velkendte pop. På trods af den smalle bredde forbliver størrelsen på det indvendige stå-område den samme som 2020-modellerne.

Konstruktionen
Stor styrke og konkurrencevægt er nøgleordene for denne konstruktion – dette er valget til racing. Australsk fyrretræ er anvendt, hvilket giver forstærkning i den fulde længde af det stående område for ekstra styrke mod slag fra fx padler. Det nye UD Carbon forstærkede ståområde giver ekstra holdbarhed og stivhed i den største kollisionszone.

Specifikationer
- Længde: 426,7 cm
- Bredde: 59,7 cm
- Tykkelse: 29,9 cm
- Volumen: 354 L
- Kompatible med ryttere fra: 70-100 kgStarboard’s historie
Starboard blev grundlagt i 1994 af Svein Rasmussen, en verdensmester inden for windsurfing og olympisk atlet. Sammen med kunder og partnere viser Starboard interesse på ethvert niveau for at beskytte vores oceaners skrøbelighed, samtidig med at de fremstiller det bedste vandsportudstyr til professionelle og nybegyndere, understøttet af endeløse verdenstitler og produktpriser. Tiki-mærket med rødder i Ny Kaledonien, Norge og Thailand er fortsat det førende mærke inden for windsurfing og paddleboarding og har været det i snart 2 årtier.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2021S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP
  • SUP type: Race, Touring
  • Board størrelse (interval): 13-14'