Sprint Carbon Sandwich 14'0" X 23.5"

Varenummer 2014210101011
28,199.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
De nye 2021-forbedringer er hurtigere og mere effektive, men opretholder stadig den samme stabilitet som 2020-modellerne.
Sprint er ikke kun Starboards hurtigste race board; det er muligvis det bevist hurtigste bord i verden, der har vundet flere løb i de sidste 3+ år end noget andet bord i branchen.
Ny firkantet næseform dukker let op og skiver gennem vandet. Vinklet næsedesign med skarp næse og vinklede skinner begrænser vandindpakning omkring næsen for en mere stabil kørsel.

Starboard’s historie
Starboard blev grundlagt i 1994 af Svein Rasmussen, en verdensmester inden for windsurfing og olympisk atlet. Sammen med kunder og partnere viser Starboard interesse på ethvert niveau for at beskytte vores oceaners skrøbelighed, samtidig med at de fremstiller det bedste vandsportudstyr til professionelle og nybegyndere, understøttet af endeløse verdenstitler og produktpriser. Tiki-mærket med rødder i Ny Kaledonien, Norge og Thailand er fortsat det førende mærke inden for windsurfing og paddel boarding og har været det i snart 2 årtier.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Starboard
  • Årgang: 2021S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP