Soft Flatwater Sup 11'0" SUP Board 2024

Varenummer NSTR0801
8,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Introduktion
Et virkelig godt board til dig der skal bruge et board der både glider lækkert i vandet men samtidig har et lækkert EVA overflade som gør at den er både utrolig slidstærk men også meget sikker at dejle på, endvidere er boardet forstærker langs kanterne. Shapen på boardet gør den egner sig til fladt vand som søer og åer, hvor den kan anvendes til alt fra motion, længere turer samt til sjov og lej. Boardet er udstyret med stropper i tail og nose, for nem fragt når du skal ud med din SUP makker.

Hvem henvender produktet sig til
Boardet er perfekt til dig der evt bor tæt ved vand og skal have et robust board som an benyttes af alle lige fra lej til motion og tur. Boardet bruges også med stor succes af flere klubber og udlejning.

Længde Bredde Tykkelse Volumen Vægt (+/- 5%)
11'0'' 30'' 6 ⁵/⁸" 235.5 Liters 12.71 KgLidt om brandet
NSP blev grundlagt tilbage i 2001 af Bruce ”Buzz” Hansen, som havde en livslang karriere som surfer, skater og allround vandsportsmand. Når Bruce ikke var på vandet, producerede han surfboard. Han yndede at producere boards til de såkaldte ”hverdags- og fritidssurfere”, som behøvede alsidige og robuste boards til en overkommelig pris. Derfor udviklede han, i samarbejde med gode venner, boards under navnet ”New Surf Project” et projekt der i al sin enkelthed gik ud på at producere innovative teknologier med fokus på at optimere bræddernes ydeevne, slidstyrke og grafik, og derved surfernes glæde.

One Open Sky
Vi står hos One Open Sky i Herning, København og på telefonen altid klar til at hjælpe dig. Vi vil altid bestræbe os på at hjælpe med op følgende spørgsmål til surfboardet. Hvis der skulle være det mindste tvivl om boards funktioner eller funktionalitet yderligere info på produktet så tøv ikke med at ringe til os 9712 2965
 

Specifikationer

  • Brand: NSP
  • Årgang: 2024
  • Boardstørrelse: 11'0
  • Board Volume: 235-239L