Soft CRUISE SUP 10'2"

Varenummer NSCR0801
7,999.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

NSCR0801 Soft CRUISE SUP 10'2"
Introduktion

NSP Cruise serien er en af NSP mest sælgende boards, den henvender sig også til rigtig mange, med masser af volume der gør den stabil og nem at paddel og men stadig en shape der gør den manøvre dygtig i små bølger.
Teknologiens betydning
Soft CRUISE SUP 10'2" henvender sig til alle der ledder efter et board der en nem at paddle og som er ekstra beskyttet, på et i forvejen stærkt bræt. Oplagt valg til skoler, undervisning eller dig der ønsker et bræt der er nemt at fragt og som holde til det meste.
Detaljer:
- Ekstra forstærket bund
- Næse og tail beskyttere
- Løfte greb i næsen og tailen
- Markerings mærker for hjælp til korrekt fodstilling
- Længde 10’2”
- bredde 32”
- Tykkelse 4 7/8”
- Volume 205.4 L
Historie om brandet

NSP blev grundlagt tilbage i 2001 af Bruce ”Buzz” Hansen, som havde en livslang karriere som surfer, skater og allround vandsportsmand. Når Bruce ikke var på vandet producerede han surfboard. Han yndede at producere boards til de såkaldte ”hverdags,- og fritidssurfere”, som behøvede alsidige og robuste boards til en overkommelig pris. Derfor udviklede han, i samarbejde med gode venner, boards under navnet ”New Surf Project” et projekt der i al sin enkelthed gik ud på at producere innovative teknologier med fokus på at optimere bræddernes ydeevne, slidstyrke og grafik, og derved surfernes glæde.

I dag er NSP et af verdens største mærker inden for surfing og stand-up paddle boards.
One Open Sky One Open Sky hjælper dig hele vejen!
Vi står hos One Open Sky i Herning, København og på telefonen altid klar til at hjælpe dig. Vi vil altid bestræbe os på at hjælpe med op følgende spørgsmål til produktet, hvis der skulle være det mindste tvivl om dens funktioner, eller yderligere info på produktet så tøv ikke med at ringe til os 9712 2965
 

Specifikationer

  • Brand: NSP
  • Årgang: 2021S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP
  • SUP type: All-round
  • Board størrelse (interval): 10-11'