Snowdrop Dwr Fleece Black/White

Varenummer FOA500021-022
389.00 DKK 649.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Snowdrop DWR Fleece med halv lynlås giver dig mulighed for at finde et old-school look frem igen. Trøjen byder på mange fed detaljer og teknologier som en eksklusiv O-Protect holdbar, vandafvisende teknologi, en justerbar hætte og sideudluftningsåbninger, der giver optimal komfort under barske forhold, mens RFID-paslommen giver jakken et hi-tech twist, der tilføjer nutids ånd. En super god indretning med lynlåslommer sikrer, at du altid kan finde dine vigtigste ting.

Detaljer:
- 68% polyester
- 32% bomuld
- Performance fit

Oakley’s historie
Oakley er et af de mest anerkendte brilleproducenter indenfor rigtig mange sportsgrene. De har specificeret sig indenfor briller og glas og fokusere udelukkende på, at optimere og nytænke brilledesign. En af deres mest populære opfindelser er Prizm linsen, der gør det meget lettere af se de forskelle konjekturer i sneen. Hvis du køber et par Oakley briller bliver du med garanti glad for dem!

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Oakley
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Dame
  • Fit: Regular