SNOWCRAFT XL Hiper Skibrille + Ekstra Linse - Essential Black/Red

Varenummer 51002-00002
1,049.00 DKK 1,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Et nyt brand der er at finde på skibrille markedet, for nogen sportsgrene er det muligvis det mest anerkendte eyewear brand på verdensplan, men deres snekollektion er ny og præget af inspiration og erfaringer fra deres allerede succesrige fundament af især motorcross goggles og solbriller. 100% skibriller er blevet skabt af verdensklasse designerer og ingeniører i Californien, med et fokus på at lave skibriller til enhver skiløber, som vil have høj kvalitet, og det har skabt den perfekte blanding af visuel klarhed, premium performance og beskyttelse under en håndfuld af forhold. Missionen for brandet er at skabe den bedste oplevelse gennem det bedst mulige syn over pisten.

100% har lavet en håndfuld af modeller der kommer i forskellige styles og til forskellige forhold.

100% Snowcraft XL
Snowcraft kommer i tre forskellige størrelser S, M og XL. Snowcraft har fokus på at beskytte øjnene, komfort og det mest optimale syn. Skibrille rammen er fleksibel og kommer med flere lags skum. Tættest på huden er der blevet placeret en micro-fleece der transporter sved og fugt væk fra huden. Linserne til Snowcraft og Snowcraft XL har samme størrelse og er dermed kompatible til begge skibrille modeller. Denne model er Snowcraft XL, og er klart den mest optimale til at putte et par almene briller under.

Linsen
Snowcraft kommer med to Hiper linser, som er lavet til hver sine forhold. Det som der er specielt ved Hiper linsen er at det er en kontrast linse, det vil sige at linsen forstærker de farvetoner som er vigtige at se i sneen, mens den neddæmper de toner som ingen relevans har. Resultatet af det er at du får et enestående syn, og meget lettere kan se hvor du er på vej hen, og også helt undgår whiteout når solen skinner på den nyfaldne sne.

Når du bevæger dig op i højderne og trykket stiger, har 100% formået at få linsen til at afgive noget af trykket, for at bibeholde den enestående Hiper teknologi. Yderligere har linsen selvfølgelig også fået alle nødvendige behandlinger i form af hydro- og oleophobic coatings, som hjælper med at holde linsen dugfri.

Denne style kommer med en solskinslinse af Hiper Red Mirror (VLT: 8% / S4) og en til overskyet vejr plus snevejr af Hiper Turquoise Mirror (VLT: 48% / S1).
 

Specifikationer

  • Brand: 100%
  • Årgang: 2023-24
  • Goggle funktion: 1 ekstra linse, Til brillerbrugere (OTG)
  • Køn: Herre
  • Linse: Overskyet, Solskin