SST 2017

Varenummer 171400
3599.00 kr 8999.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Slingshot Wave SST 2017

Superior Surf Performance
Slingshot Wave SST er en rendyrket og radical bølgekite, der blev introduceret til 2016 sæsonen. Efter introductionen af Wave SST, fik Slingshot utrolig meget positiv feedback fra hele verdenen.

Wave SST er kiten der redefinere betydningen af bølge kites. Bygget omkring et kompakt C-shape, og Slingshots IRS bridle system, gør at Wave SST ligner en krydsning mellem RPM og Rally, men her stopper sammenligningen også. Første gang vi havde Wave SST i luften, var det tydeligt at denne kite reagerer, og flyver anderledes end noget vi tidligere har prøvet.

Wave SST drejer skarpt om sin egen akse, "drifter" perfekt og levere en direkte styring i baren. Når kiten sheetes ind og loopes, leverer den et blødt og præcist træk igennem hele vinduet. Det gør at man lettere kan fokusere på bølger, board og udvikle sig i bølgerne.

Wave SST kommer med et sæt kompakte IRS bridles, der giver hurtig respons, depower, føling og stabilitet. Bridelsne er lavet kompakte (korte) nok, til at de ikke kan blive viklet rundt om vingetippen – når man fra tid til anden bliver vasket.

Denne kite er ingen undtagelse, og er selvfølgelig lavet i Slingshots velkendte ”bomb proff” kvalitet. Ekstra forstærkninger, syninger, Dracon og Canopy, gør at Wave SST er en af de mest holdbare bølgekites på markedet.

Til 2017 sæsonen er serien blevet endnu mere komplet, og kommer nu i størrelserne: 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 og 12 m2.


Detaljer:
-Compact C
-Three strut
-Compact direct bridle
-IRS Bridle
-Rip Stop Surf Grip
-Re-Enforced Seams
-T9600 Teijin Canopy
-45’ Anti-Rip Bias Cut
-One Pump Speed System
-Splitstrut integration
-Tri Tech Protection
-Surf Tough Seams
 

Specifikationer

  • Årgang: 2017S
  • : SLINGSHOT KITE-ONLY
  • Brand: Slingshot