Slalom PRO Windsurf Board 2022

Varenummer 221228-2111
9,088.00 DKK 20,199.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Kontrol og tophastighed - det er det, det handler om, når du vil på podiet. De tre slalomboards –62.5, 72 og 85– er designet til sprængning ved PWA konkurrencehastighed. Også lettere surfere vil forblive i kontrol, selv når de er helt overmandede, hvilket gør det muligt for dem at komme op i topfart. 85'eren giver stor planende kraft under lysforhold. Og den mindste 55 har bevist sine kvaliteter på speed slalombaner som Defi Wind.

Ved udformningen af ​​denne linje var deres fokus at øge den gennemsnitlige hastighed på tværs af løbsbanen, med særlig opmærksomhed på gybing, hvor nogle af de største gevinster kan opnås under et løb. Her var målet at holde farten igennem hele svinget og at komme hurtigere ud.

De 3 større former giver en forbedret, mere låst og stabil kørestilling. Der kræves en langt mindre indsats for at nå og opretholde tophastigheden, og alle af dem giver stor tidlig høvlekraft og en bred vifte af brug. Halerne på disse boards er brede og giver masser af løft mod finnen, hvilket resulterer i mere kraft og kontrol.

Den glatte dækform garanterer en super behagelig holdning. Surferen bevarer energi for at skubbe sine grænser på længere løbeture.
Alle størrelser har en ekstra pudekile mellem halestropperne, hvilket giver en mere forbundet følelse.

Hver størrelse har en unik haleudskæring for at finde den perfekte blanding til at give mere kontrol.

Fra midten af ​​boardet mod næsen løftede JP spidsen af ​​skinnen. På den måde fik vi noget volumen i skinnen, som hjælper med at komme ud af gibberne med fart.

Udover den konkave dækform brugte JP en ekstra fordybning til dækkassen. Mastbundens omdrejningspunkt falder og giver yderligere kontrol, når man skubber grænserne og under giben. "Close the gap": Den sænkede sejlfod skaber den mest effektive luftstrøm.

De første cut-outs på 72'eren og 85'eren starter meget længere fremme, og udskæringernes kurve øges mod halen. Halen er redesignet til en mere jævn vandstrøm rundt om finnen for at give et stabilt finnetryk for permanent kraft og tophastighed. 72'eren afsluttes med en bredere indvendig udskæring for mere stabilitet og 85'eren med en mere spids finish for ekstra frigørelse. 62,5'erens forskellige udskæring starter tættere på finnen og giver mere stabilitet i kraftig vind. Bag finnen reducerede JP overfladearealet for perfekt vandfrigivelse.Model Længde Bredde Volumen (L) Vægt i KG(+/-8%) Finner Fin Box Ideel Sejl Størrelser
Slalom Pro 85 228 85 139 7,7 - Foil-Tuttlebox >8.6

 

Specifikationer

  • Brand: JP Australia
  • Årgang: 2022