S/Lab Mtn Transcend Blue/Bk 2 Skistøvler

Varenummer L39935800
3,149.00 DKK 4,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Salomon MTN Lab er Salomons freeride touring flagskib. At have en støvle der fungerer ligeså godt op af bjerget som ned af bjerget, har tidligere været uhørt.

Salomon MTN Lab kommer med et væld af ny teknologi, der ikke tidligere har været set på Salomon støvler. Sensifit shell, Motion flex og en special liner er nogle af de teknologier, der er specielt lavet til den nye MTN linje. Med Sensifit shell er tykkelsen på skallen reduceret fra 6 til 3 mm. Den tyndere skal er blevet forstærket til at modstå det pres, der kommer, når man løber ned af bjerget. Sensifit shell gør støvlen næsten 50% lettere, men stadig ligeså stiv som tidligere.

Motion flex giver 47 graders bevægelsesfrihed, når Surlock er aktiveret fra bagerste til forreste stilling. For at sammenligne den med Salomon Quest 120 (32 grader) har MTN lab 15 grader mere bevægelsesfrihed. Med 15 graders mere bevægelsesfrihed kan man tage længere og mere behaglige skridt på vej op af bjerget.

På turen ned af bjerget vil forskellen fra en almindelig støvle til MTN lab være minimal. På vej ned giver den stive carbon spine, og ”Oversize Pivot” en solid og præcis kraftoverførsel.

Salomon MTN Lab passer både til DIN og PIN bindinger

Detaljer:
- Flex 110
- Carbon Spine
- 24 mm oversized Pivot
- Sensifit shell
- My Custom Fit Freeride thermo liner
- Din og PIN kompatible
- Surelock
- Gummi sål
 

Specifikationer

  • Brand: Salomon
  • Årgang: 2018-19
  • Køn: Herre
  • Støvlebredde: 98 mm
  • Skistøvle Flex: Flex 120