Ski Pants Corvara L Black

Varenummer 10-12762-9990
959.00 kr 1,599.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Skiløbere, der simpelthen ikke kan få nok af deres lidenskab, vil elske Schöffel-skibukserne. De er lavet af multifunktionelt, meget komfortabelt 2-lags VENTURI-materiale og tilbyder en fremragende bevægelsesfrihed. Skibukserne har også vind- og vandafvisende egenskaber og er super åndbare. Benen på bukserne har snefang i bunden og forstærkninger for at beskytte mod skarpe skikanter. To udvendige lommer med vandafvisende lynlåse og en justerbar elastisk linning øger komforten dag efter dag.

Detaljer:
- Høj åndbarhed og fugttransport
- Høj multifunktionalitet gennem 2-lags Venturi-tøj
- Høj bevægelsesfrihed gennem 2-vejs-strækbarhed
- Vandtæt
- PFC-fri
- Vandtæt gennem limede sømme
- Justerbar linning
- Ben med snefang og forstærkning
- To udvendige lommer med vandafvisende lynlås
- En lårlomme med vandtæt lynlås
- Vandsøjletryk: 10.000 mm
- Åndbarhed: 10.000 MVTR
- Pasform: Normal
- Vægt: 528 g

Historien bag Schöffel
Schöffel er et kendt tysk mærke, der bestræber sig på at finde balancen mellem et arbejdsliv og en sportsorienteret hverdag. Gennem mange års innovativ tangegang kan Schöffel i dag præsentere nogle super fede produkter, der altid har fokus på din bevægelighed, så du aldrig bliver stoppet af dit tøj.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Schöffel
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Dame